Libnet.ro
UNICEF

17:30

Numirea lui Iohannis ca vicepremier incurca si mai mult lucrurile in USL.

România Liberă România Liberă,
Numirea lui Iohannis ca vicepremier incurca si mai mult lucrurile in USL.

Primarul Sibiului, Klaus Iohannis, a fost nominalizat vineri de catre conducerea PNL pentru a deveni ministru de Interne si vicepremier in Guvernul Ponta. Propunerea lui Klaus Iohannis, un politician bine cotat in sondajele de opinie, este vazuta de Crin Antonescu drept o mutare castigatoare in ambele variante. Daca Iohannis ajunge in Guvern, atunci liberalii vor avea un nume greu in Executiv, care sa contribuie la campania prezidentiala a lui Crin Antonescu. In cazul in care PSD blocheaza . continuă pe România Liberă

intalnire Ponta-Antonescu duminica, pentru numirea lui Iohannis ca vicepremier

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a anuntat, sambata, ca cel mai probabil in cursul zilei de duminica se va intalni cu premierul Victor Ponta, pentru a discuta aspecte procedurale privind preluarea functiei de.

Victor Ponta, despre numirea luiKlaus Iohannis la Interne: Ar fi un mare castig

Premierul Victor Ponta a declarat, de la Soci, ca are o relatie foarte buna cu Klaus Iohannis si ca prezenta lui in Guvern ar fi un mare castig.

Inventii moderne care ne fac mai mult rau decat bine! Apa de gura creste tensiunea si chiar riscul de infarct

Teoretic ne fac viata mai usoara si ne protejeaza de boli. Practic, ne pot pacali, uneori. Vorbim despre inventiile vietii moderne, cum e apa de gura, de exemplu. Putini stiu ca produsele de pe piata.

Rompetrol: Nu vom plati mai mult de 200 milioane dolari pentru 26,7% din Rompetrol Rafinare

Pretul de 200 milioane de dolari oferit statului roman de KazMunai Gaz pentru 26,7% din actiunile Rompetrol Rafinare este cel mai bun posibil si maximul pe care compania il va plati, a declarat joi vicepresedintele Rompetrol, Azamat.

Actiunile Twitter au scazut cu 19% in trimestrul al patrulea, mai mult decat anticipau analistii

Twitter a raportat incetinirea cresterii numarului de utilizatori si o pierdere de 511,5 milioane de dolari pentru trimestrul al patrulea, mai mare decat anticipau analistii. Actiunile companiei au scazut cu.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2484 seconds )