Libnet.ro
UNICEF

11:30

O nunta intre doi roboti a avut loc in premiera in Japonia: Spectatorii au platit 81 de dolari pentru a participa la eveniment (VIDEO)

B1 B1,
O nunta intre doi roboti a avut loc in premiera in Japonia: Spectatorii au platit 81 de dolari pentru a participa la eveniment (VIDEO)

Doi roboti, pe numele lor Frois si Yukirin, s-au casatorit in premiera mondiala sambata, in cadrul unei ceremonii spectaculoase, care a avut loc in Japonia, informeaza site-ul rt. com. Evenimentul a. continuă pe B1

Premiera mondiala. Nunta intre roboti, ceremonie SPECTACULOASA

O nunta intre doi roboti a avut loc, in premiera mondiala, sambata, in cadrul unei ceremonii spectaculoase, care a avut loc in Japonia, informeaza site-ul rt. com. Mirele si mireasa au fost Frois si.

Premiera MONDIALA in Japonia: Doi roboti s-au casatorit, in cadrul unei ceremonii spectaculoase

O nunta intre doi roboti a fost organizata in premiera mondiala sambata, in cadrul unei ceremonii spectaculoase, care a avut loc in Japonia.

11 militari au fost UCISI. Atacul a avut loc in Afganistan

Unsprezece militari afgani au fost ucisi, luni, intr-o ambuscada efectuata de insurgenti talibani, afirma surse locale citate de Fox News, potrivit Mediafax. Atacul a avut loc in provincia.

Un cutremur cu magnitudinea 3,9 a avut loc vineri noaptea

Un cutremur cu magnitudinea 3,9 a avut loc in zona seismica Vrancea, informeaza B1 TV. Potrivit Institutului National de Fizica a Pamantului, seismul s-a produs aproape de miezul noptii, la o adancime de 133 de.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2576 seconds )