Libnet.ro
UNICEF

21:00

Oameni de afaceri din Mehedinti, retinuti intr-un dosar de evaziune fiscala.

România Liberă România Liberă,
Oameni de afaceri din Mehedinti, retinuti intr-un dosar de evaziune fiscala.

Noua persoane au fost retinute, joi seara, in dosarul de evaziune fiscala de la Mehedinti in care sunt cercetati mai multi oameni de afaceri. Seful Politiei Locale din Drobeta Turnu Severin a fost audiat in acest caz. Printre cei retinuti se afla mai multi oameni de afaceri din judetul Mehedinti. Citeste si: Seful Politiei Locale din Drobeta Turnu Severin, anchetat de DIICOT Procurorii DIICOT au audiat, joi, 20 dintre cele 38 de persoane ridicate dupa perchezitii. Prejudiciul este de 10 . continuă pe România Liberă

Oameni de afaceri din Mehedinti, retinuti in dosarul de evaziune fiscala cu prejudiciu de ...

Noua persoane au fost retinute, joi seara, in dosarul de evaziune fiscala de la Mehedinti in care sunt cercetati mai multi oameni de afaceri. Seful Politiei Locale din Drobeta Turnu Severin a fost audiat in acest caz. Printre cei retinuti se afla mai multi oameni de afaceri din judetul Mehedinti. Citeste si: Seful Politiei Locale din Drobeta Turnu Severin, anchetat de DIICOT Procurorii DIICOT au audiat, joi, 20 dintre cele 38 de persoane ridicate dupa perchezitii. Prejudiciul este de 10 .

Perchezitii la Politia Locala din Targu Jiu.

La aceasta ora se fac perchezitii la Politia Locala de la Targu Jiu, informeaza B1TV. 15 politisti locali sunt suspectati de acte de coruptie. Citeste si: Oameni de afaceri din Mehedinti, retinuti intr-un dosar de evaziune fiscala Stire in curs de actualizare.

Perchezitii DIICOT la resedinta creatoarei de moda Maria Marinescu: Sotul acesteia, cercetat intr-un dosar de trafic de droguri

Procurorii DIICOT efectueaza miercuri dimineata perchezitii la casa creatoarei de moda Maria Marinescu. Sotul ei, Frank Colin, este cercetat intr-un dosar de trafic de droguri, aflandu-se in arest in.

Perchezitii la Maria Marinescu. Sotul creatoarei de moda, implicat intr-un dosar de trafic de droguri

Procurorii DIICOT fac perchezitii, miercuri dimineata, la casa creatoarei de moda Maria Marinescu. Sotul Mariei Marinescu, Frank Colin, este cercetat intr-un dosar de trafic de droguri. in cursul zilei.

Baronul Vaii Jiului Alin Simota a fost audiat intr-un dosar de evaziune fiscala

Alin Simota a fost adus astazi in fata instantei Judecatoriei Petrosani, pentru a fi audiat intr-un dosar penal in care este acuzat de evaziune fiscala, prin care ar fi creat un prejudiciu de circa 450. 000 de lei.

VIDEO La audierile privind Revolutia din 89, Adrian Sarbu a fost intrebat daca i s-a oferit Realitatea TV spre cumparare

Omul de afaceri Adrian Sarbu a fost chemat miercuri la sediul Parchetului General pentru a fi audiat intr-un dosar legat de Revolutia din 1989. Acesta a precizat ca nu are nicio calitate in acest dosar si urmeaza sa se mai prezinte la audieri.

VIDEO Adrian Sarbu, audiat miercuri de procurori in legatura cu Revolutia din 89

Omul de afaceri Adrian Sarbu a fost chemat miercuri la sediul Parchetului General pentru a fi audiat intr-un dosar legat de Revolutia din 1989. Acesta a precizat ca nu are nicio calitate in acest dosar si urmeaza sa se mai prezinte la audieri.

Adrian Sarbu, audiat la Parchetul General intr-un dosar relationat cu revolutia din 1989 (VIDEO)

Fostul sef al trustului Pro, Adrian Sarbu, este audiat, miercuri, la Parchetul General. La sosirea sa la Parchet, Sarbu a spus ca nu se precizeaza in ce dosar a fost citat si nici in ce calitate. Am fost.

Update. Seful Politiei Locale Drobeta-Turnu Severin si sotia acestuia, audiati intr-un dosar de spalare de bani

Update 10. 33 - Seful Politiei Locale Drobeta-Turnu Severin, Nicolae Micsoniu, si sotia acestuia au fost ridicati, joi, de politisti,de la locuinta lor si dusi la audieri, in urma perchezitiilor din.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )