Libnet.ro
UNICEF

14:01

Oameni care au fost STERSI din istorie. Cine si-a dorit disparitia lor

Antena3 Antena3,
Oameni care au fost STERSI din istorie. Cine si-a dorit disparitia lor

Istoria este un amalgam de personaje, evenimente, locuri, intamplari care fac ca trecutul sa capete un fir logic. insa anumite personaje au fost sterse din istorie, ca modalitate de protest a unor conducatori sau. continuă pe Antena3

E stare de ALERTA din cauza acestui vulcan. Mii de oameni au fost evacuati din locuinte

Autoritatile ecuadoriene au decretat stare de alerta in jurul vulcanului Tungurahua, situat in centrul tarii, si au decis sa evacueze mai multe sute de locuitori din satele invecinate. Serviciul national de.

Peste 570 de oameni care munceau la negru, prinsi in ultima saptamana.

Peste 570 de persoane care munceau la negru, cele mai multe in Capitala, au fost prinse de inspectorii de munca, relateaza Mediafax. Amenzile date de oamenii legii se ridica la 970. 000 de lei. In domeniul relatiilor de munca, au fost efectuate 3. 435 de controale, iar 3. 343 dintre ele au fost pentru munca fara forme legale. S-au aplicat amenzi in domeniu de 1. 500 de lei, din care 970. 000 de lei pentru munca la negru. Au fost sanctionati 657 de angajatori, conform unui comunicat al .

JO Soci 2014. Cinci zile pana la cea mai grandioasa olimpiada de iarna din istorie.

Jocurile Olimpice de la Soci se anunta a fi cea mai grandioasa editie din istoria competitiei, rusii construind totul, in parcul olimpic, la dimensiuni uriase. Doar cinci zile ne mai despart de ceremonia de deschidere, iar delegatia Romaniei a luat deja drumul Rusiei. Cu toate ca sporturile de iarna sunt neglijate complet in Romania, un exemplu fiind cel al patinatorului Zoltan Kelemen, sustinut financiar de Elvetia, lotul Romaniei are 24 de sportivi, aproape la fel ca la editia precedenta, de .

Fost director din CNAS, urmarit penal pentru abuz in serviciu.

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie au inceput urmarirea penala fata un fost director in cadrul Casei Nationale de Asigurari de Sanatate CNAS), Lucian Istvan Medves, pentru abuz in serviciu. In calitate de director al Directiei Sisteme Informatice DSI) in cadrul Casei Nationale de Asigurari de Sanatate CNAS), Lucian Istvan Medves a intocmit o serie de acte in cadrul procedurii de achizitie desfasurata in perioada ianuarie-aprilie 2010 prin care se prevedea achizitia de .

Starea de alerta a fost ridicata din judete, dar autoritatile trebuie sa fie pregatite pentru inundatii

Premierul Victor Ponta a declarat, in comandamentul de iarna reunit la Guvern, ca starea de alerta va fi ridicata pentru toate judetele care s-au aflat, saptamana trecuta, sub cod rosu, dar autoritatile.

Fostul star al natatiei mondiale Ian Thorpe a fost internat din nou, pentru depresie, dupa ce a fost a fost descoperit ratacind pe strazile din Sydney

Fosta vedeta a natatiei mondiale, australianul Ian Thorpe, depresiv dupa sfarsitul exceptionalei sale cariere, a fost internat dupa ce a fost descoperit ratacind pe strazile din Sydney, sub influenta medicamentelor, scrie AFP.

Relu Fenechiu a fost mutat din arestul IPJ la Penitenciarul de Maxima Siguranta Iasi

Relu Fenechiu a fost mutat aseara in secret din arestul IPJ la Penitenciarul de Maxima Siguranta Iasi. Luna aceasta, lui Fenechiu urmeaza sa i se stabileasca regimul de executare. Odata ajuns la penitenciar,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )