Libnet.ro
UNICEF

13:00

Oana si Viorel Lis, la un pas de divort din cauza unei femei: Fostul primar este acuzat de infidelitate

B1 B1,
Oana si Viorel Lis, la un pas de divort din cauza unei femei: Fostul primar este acuzat de infidelitate

Casnicia lui Viorel Lis cu Oana trece printr-un moment de cumpana. Vinovatul ar fi chiar fostul primar al Capitalei, care este banuit de sotie de infidelitate. Viorel Lis a fost surprins zilele trecute in. continuă pe B1

Lindsay Lohan, la spital din cauza unei infectii grave la plamani!

Lindsay Lohan se plange de cateva saptamani ca sufera de o forma ciudata de pneumonie, insa nimeni nu a crezut-o pana aseara. Actrita a ajuns de urgenta la un spital din New York din pricina unei infectii pulomonare, care se trateaza foarte dificil. Continue reading .

Nicole Scherzinger, in lacrimi din cauza unei concurente de la X Factor Marea Britanie (VIDEO)

Reprezentantia unei fete de 16 ani de la X Factor a emotionat-o pana la lacrimi pe Nicole Scherzinger, fosta membra a trupei Pussycat Dolls. Ella Henderson a interpretat melodia Believe, cantata in.

Sharon Stone, internata din cauza unei migrene

Probleme pentru Sharon Stone. Actrita a fost internata sambata, dupa showul de moda Fendi, din Milano.

Gigantul IT Foxconn a oprit luni productia unei uzine din cauza unei batai generale in care au fost implicate 2.000 de persoane

Gigantul taiwanez Foxconn, cel mai mare producator de electronice din lume, a anuntat ca a oprit productia la o uzina din nordul Chinei dupa ce duminica spre luni a izbucnit o bataie generala acolo, scrie AFP. Aproximativ 2. 000 de angajati au fost implicati, iar 40 au fost raniti, conflictul pornind din zona blocurilor de locuinte aflate in incinta uzinei.

Porturile Constanta Nord si Constanta -Sud Agigea, inchise din cauza unei cete dense

Fenomen bizar la Constanta marti dimineata. O ceata densa a invaluit coasta Marii Negre si orasul. De dimineata, vizibilitatea pe mare, dar si in oras era de sub 50 de metri. in aceste conditii,.

Iranul nu va participa la Premiile Oscar 2013 din cauza filmului anti-islam produs de americani

Iranul nu va participa la premiile Oscar 2013 din cauza insultei aduse musulmanilor prin filmul produs recent in Statele Unite ale Americii, transmite AFP. Anunt in mod oficial ca, din cauza intolerabilei.

Iranul nu va participa la Oscarurile 2013 din cauza filmului anti-islam.

Iranul a anuntat, luni, ca nu va participa la competitia pentru premiile Oscar 2013 din cauza insultei intolerabile ce a fost adusa musulmanilor de filmul anti-islam produs recent in Statele Unite ale Americii, informeaza AFP, citata de Mediafax. Anunt in mod oficial ca, din cauza intolerabilei insulte aduse marelui profet al Islamului, nu vom participa la Oscarurile din acest an si cerem celorlalte natiuni islamice sa protesteze in acelasi mod, a declarat ministrul iranian al Culturii, .

Seful Google Brazilia, arestat din cauza unor filme postate pe site-ul YouTube

Judecatorul Flavio Peren din statul brazilian Mato Grosso do Sul a decis arestarea lui Fabio Jose Silva Coelho, seful Google Brazilia, pentru ca acesta a refuzat scoaterea de pe site-ul YouTube al unor filme in care.

Sute de oameni, EVACUATI in Marea Britanie din cauza inundatiilor.

Sute de britanici au fost evacuati marti din casele lor inundate, dupa doua zile de ploi torentiale care urmeaza sa se agraveze miercuri, conform previziunilor meteorologice, informeaza Mediafax. Peste 300 de proprietati au fost inundate marti, majoritatea pe coasta de nord-est a Angliei si mai ales in orasul istoric Morpeth, din Northumberland. Nivelul cursurilor de apa urmeaza sa creasca miercuri in Yorkshire, avertizeaza ministerul britanic al Mediului. Inundatiile au blocat numeroase .

Viticultorii aradeni au inregistrat recolte cu 20-25% mai mici din cauza secetei

Seceta a afectat productia de struguri din acest an, viticultorii aradeni inregistrand recolte cu 20-25 la suta mai mici decat anul trecut, insa acestia sustin ca vinul va fi mai bun.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2678 seconds )