Libnet.ro
UNICEF

08:00

Oare e de necrezut? Este cel mai bun model de lenjerie intima

Antena3 Antena3,
Oare e de necrezut? Este cel mai bun model de lenjerie intima

Este celebru, bogat si are o familie fericita. Si, desi s-a remarcat pe terenul de fotbal, a lasat o impresie buna si in moda. Poate prea buna. continuă pe Antena3

Lionel Messi, desemnat CEL MAI BUN MARCATOR din istoria clublui FC Barcelona

Atacantul argentinian Lionel Messi a devenit, duminica, cel mai bun marcator din istoria clubului FC Barcelona cu 371 de goluri inscrise in meciuri oficiale si amicale, depasindu-l pe Paulino Alcantara 369 de reu.

Messi, cel mai bun marcator din istoria clubului FC Barcelona

Prin cele trei goluri marcate, duminica, in poarta celor de la Osasuna Pamplona in victoria scor 7-0, atacantul argentinian Lionel Messi a devenit cel mai bun marcator din istoria clubului blaugrana.

Cum stabilim cel mai bun raport calitate-pret al unui produs

P) Cand te decizi sa cumperi un nou gadget, invariabil iti propui sa gasesti cel mai bun raport calitate-pret. Dar ce inseamna un raport bun calitate-pret pe piata IT in acest moment? Cand vorbim de un smartphone sau o.

Lionel Messi, cel mai bun marcator din istoria clubului FC Barcelona

Atacantul argentinian Lionel Messi a devenit, duminica, cel mai bun marcator din istoria clubului FC Barcelona cu 371 de goluri inscrise in meciuri oficiale si amicale, depasindu-l pe Paulino Alcantara 369 de .

Un fond care mizeaza pe scadere - cel mai bun randament dintre fonduri

Fondul de investitii Certinvest Short Fund a inregistrat un avans de 1,81%, raportat la moneda europeana in perioada analizata, consemand cel mai randament pe acest segment.

Mi World este cel mai puternic computer portabil cu Android

Cu o configuratie de smartphone pe steroizi, creatia de mai jos cu numele Mi World este un computer in toata regula ce ruleaza Android. Din ce in ce mai multi producatori de smartphone-uri si tablete au lansat un dispozitiv compact, fara nici un fel de ecran, preinstalat cu Android. Unii il promoveaza ca si player de continut multimedia, altii ca si consola de jocuri, dar prea putini isi asuma titlul de computer in toata regula. Elementele de mai sus au [].

FOTO VIDEO Samsung NX Mini - cel mai bun selfie costa aproape 500 de dolari

Samsung a anuntat aseara o camera compacta cu obiective interschimbabile, care este adresata celor care nu vor ca selfie-ul lor sa fie doar o simpla imagine, ci una de calitate. NX Mini vrea sa cucereasca tanarul pasionat de calitate, dar si de design.

Lionel Messi, cel mai bine platit fotbalist din lume in 2013: Argentinianul a incasat 41 de milioane de euro

Atacantul Lionel Messi este cel mai bine platit fotbalist din lume in anul 2013, avand venituri de 41 de milioane de euro anual. Argentinianul l-a depasit pe atacantul lui Real Madrid, CristianoRonaldo, care.

Antonescu, despre prezidentiale: Contracandidatul meu va fi cel mai probabil Victor Ponta, care ar putea obtine intre 48-52% in turul II

Cel mai probabil contracandidat al luiCrin Antonescu la alegerile prezidentiale este presedintele PSD VictorPonta, crede liderulPNL, spunand ca premierul are sanse de a obtine intre 48 si 52 la.

Cel mai bogat patron din Liga 1, la DIICOT: Ajutor de 130 de milioane de dolari?

Ioan Niculae, cel mai bogat patron din Liga 1, la Astra Ploiesti, a fost audiat luni de DIICOT in dosarul in care apare politicianul Adriean Videanu. Niculae este banuit a fi primit pentru una dintre societatile sale, SC Interagro SA, facilitati incorecte din partea lui Videanu. Suma este uriasa: 130 de milioane de euro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2451 seconds )