Libnet.ro
UNICEF

01:05

Obama a anulat intalnirea cu Vladimir Putin

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Obama a anulat intalnirea cu Vladimir Putin

Presedintele american, Barack Obama, a anulat intalnirea cu omologul rus, Vladimir Putin, care trebuia sa aiba loc luna viitoare, la Moscova, potrivit presei internationale. continuă pe Ziarul Bursa

Barack Obama anuleaza intalnirea cu Vladimir Putin din septembrie, dupa ce Rusia a acordat azil fostului consultant american Edward Snowden

Presedintele american Barack Obama si-a anulat intalnirea cu omologul sau rus Vladimir Putin, programata luna viitoare la Moscova, a anuntat miercuri un oficial al Casei Albe, citat de Reuters.

Efectul Snowden. Obama ANULEAZA intalnirea cu Putin

Presedintele american, Barack Obama, a contramandat intalnirea cu omologul rus, Vladimir Putin, care trebuia sa aiba loc luna viitoare, la Moscova, informeaza AP. Decizia Casei Albe vine dupa ce Rusia a hotarat.

Obama anuleaza intalnirea cu Putin din septembrie, dupa ce Rusia a acordat azil fostului consultant Edward Snowden

Presedintele american Barack Obama si-a anulat intalnirea cu omologul sau rus Vladimir Putin, programata in septembrie la Moscova, informeaza Reuters. Decizia vine dupa ce presedintele Obama si-a exprimat in.

Prima consecinta grava a cazului Snowden: Obama anuleaza intalnirea cu Putin

Presedintele Barack Obama a decis sa anuleze intalnirea cu omologul sau rus Vladimir Putin prevazut la inceputul lui septembrie, la Moscova, o decizie spectaculoasa justificata miercuri de Casa Alba prin lipsa de progrese in relatiile ruso-americane, relateaza AFP.

Vladimir Putin a confundat steagul Transnistriei cu cel al Belarusului

Presedintele rus Vladimir Putin a confundat steagul regiunei separatiste moldovene Transnistria cu cel al Belarusului. Gafa comisa de presedintele rus a avut loc in cadrul Forumului International al Tineretului.

Ambasada Rusiei dezminte ca Vladimir Putin s-ar afla in Italia, pentru o intrevedere cu Berlusconi

Ambasada Rusiei de la Roma a dezmintit informatiile de presa potrivit carora presedintele rus, Vladimir Putin, ar efectua o vizita privata in Italia pentru a se intalni cu fostul premierul italian Silvio Berlusconi, condamnat la patru ani de inchisoare pentru frauda fiscala, in dosarul Mediaset.

Obama si-a anulat summitul cu Putin la Moscova.

Presedintele Statelor Unite Barack Obama a decis sa anuleze summitul cu presedintele rus Vladimir Putin prevazut la inceputul lui septembrie la Moscova, a anuntat miercuri un oficial american de rang inalt, informeaza Mediafax. CITITI SI: Barack Obama critica tarile care adopta legi impotriva homosexualilor Casa Alba a lasat sa planeze indoiala, de aproximativ doua saptamani, asupra mentinerii acestei intalniri bilaterale, in contextul in care relatiile intre Moscova si Washington s-au .

OBAMA, asa cum nu l-ai vazut NICIODATA. Ce face presedintele american intr-o zi obisnuita.

Este comandantul suprem al celei mai puternice armate din lume, este liderul partidului politic din care face parte si poate fi considerat liderul lumii libere. Deciziile pe care le ia pot rezolva o criza sau pot declansa un razboi, iar discursurile sale sunt ascultate in intreaga lume. Vorbim despre presedintele SUA, Barack Obama. In situatii de criza, planurile sale pot fi suferi modificari de la o ora la alta, prin urmare nu putem vorbi despre un program clasic al presedintelui american, .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2336 seconds )