Libnet.ro
UNICEF

18:30

Obama isi cere scuze pentru interceptarea telefonului lui Merkel

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Obama isi cere scuze pentru interceptarea telefonului lui Merkel

Presedintele Statelor Unite ale Americii SUA), Barack Obama, ar fi recunoscut ca serviciile secrete americane au interceptat comunicatiile cancelarului german Angela Merkel, transmit sursele de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Barack Obama SI-A CERUT SCUZE pentru interceptarea telefonului cancelarului Angela Merkel

Presedintele SUA, Barack Obama, ar fi recunoscut ca serviciile secrete americane au interceptat comunicatiile Angelei Merkel, explicand ca nu a stiut despre aceasta situatie care ar fi inceput in 2002, cu trei.

Samsung isi cere scuze oficial pentru Galaxy S3 si Galaxy Note 2

Deoarece se pare ca cele doua terminale sunt departe de a fi perfecte, Samsung si-a cerut scuze oficial in China pentru Galaxy S3 si Galaxy Note 2. In China, situatia producatorilor de telefoane este transformata intr-una foarte dificila de catre statul chinez. In seara de luni, la postul national de televiziune, a fost difuzat un program de 30 de minute al carui unic scop era sa critice smartphone-urile Galaxy S3 si Note 2. Aparent, acestea se inchid sau intra intr-un [].

Samsung cere scuze clientilor pentru defectiuni la Galaxy S si Note

Samsung a prezentat scuze clientilor din China pentru numarul mare de smarthpone-uri Galaxy S si Note care functioneaza necorespunzator din cauza cipurilor defecte, dupa ce grupul sud-coreean a fost criticat in aceasta saptamana la televiziunea publica.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2334 seconds )