Libnet.ro
UNICEF

22:15

Obama si Putin au discutat despre prabusirea avionului companiei Malaysia Airlines in Ucraina

Antena3 Antena3,
Obama si Putin au discutat despre prabusirea avionului companiei Malaysia Airlines in Ucraina

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, a discutat la telefon cu omologul sau rus, Vladimir Putin, despre prabusirea avionului companiei Malaysia Airlines in estul Ucrainei. Discutia telefonica a avut ca s. continuă pe Antena3

Presedintele Ucrainei, despre prabusirea avionului: Este un act terorist

Presedintele Ucrainei, Petro Porosenko, nu exclude posibilitatea ca aeronava de pasageri prabusita in estul Ucrainei sa fi fost doborat cu o racheta, relateaza AFP. Nu poate fi exclusa posibilitatea ca.

Presedintele Obama: Prabusirea avionului de pasageri malaysian este o tragedie teribila

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, a declarat ca prabusirea avionului de pasageri malaysian in estul Ucrainei este o tragedie teribila, relateaza AFP. Administratia Statelor Unite depune eforturi.

Cum arata si ce poate face sistemul sol-aer Buk, care a provocat prabusirea avionului Malaysia Airlines in Ucraina

Un avion Malaysia Airlines a fost doborat in aceasta seara la granita dintre Ucraina si Rusia de un lansator de rachete Buk, de origine sovietica. Nu este clar cine este vinovat de prabusirea avionului Malaysia Airlines.

Cum arata si ce poate face sistemul sol-aer Buk, care ar fi provocat prabusirea avionului Malaysia Airlines in Ucraina

Un avion Malaysia Airlines a fost doborat in aceasta seara la granita dintre Ucraina si Rusia de un lansator de rachete Buk, de origine sovietica. Nu este clar cine este vinovat de prabusirea avionului Malaysia Airlines.

La putin timp dupa prabusirea aeronavei Boeing, liderul separatist pro-rus Igor Girkin, alias Strelkov, a afirmat ca rebelii au doborat un avion AN-26

Liderul separatist Igor Girkin, alias Strelkov, a afirmat pe pagina sa de VKontakte, Facebook-ul rusesc, ca a doborat un avion AN-26, la putin timp dupa aparitia primelor informatii legate de prabusirea avionului Boeing, scrie Free Europe, care prezinta si o captura de ecran cu postarea in rusa a liderului separatist.

Ambasada: Ucraina va prezenta dovada implicarii militare a Rusiei in prabusirea avionului Boeing

Ucraina va prezenta dovada implicarii militare a Rusiei in prabusirea aeronavei Boeing, avionul fiind doborat deoarece sistemul de aparare antiaeriana al Rusiei oferea protectie mercenarilor si teroristilor din zona respectiva, se arata intr-un comunicat al Ambasadei Ucrainei transmis joi la solicitarea Agerpres.

5 lucruri mai putin cunoscute despre pepenele verde

Este dulce, aromat si racoritor, are savoare unica si o cromatica imbietoare si tocmai de aceea este unul dintre fructele preferate ale verii. insa dincolo de aceste evidente, in ceea ce priveste pepenele verde exista aspecte despre care se vorbeste mai putin.

Vladimir Putin, declaratii despre relatiile ruso-americane: Le afecteaza foarte grav

Presedintele rus, Vladimir Putin, a apreciat joi ca sanctiunile impuse de Washington impotriva Moscovei afecteaza grav relatiile ruso-americane, ducandu-le intr-un impas, relateaza MEDIAFAX.

Patru lucruri mai putin cunoscute despre pepenele rosu

Pepenele rosu, unul dintre fructele preferate ale verii pentru proprietatile sale racoritoare si savoarea unica, are, in afara de aceasta, numeroase beneficii pentru sanatate si proprietati mai putin cunoscute. Cu numai 46 de calorii la 250 de grame, pepenele rosu asigura 20% din doza zilnica recomandata de vitamina C si 17% din doza de vitamina A, informeaza Huffington Post. In plus, acest fruct contine si fibre care favorizeaza sanatatea digestiva, precum si potasiu, mineral care regleaza tensiunea arteriala, relateaza Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )