Libnet.ro
UNICEF

17:30

OCDE: Cresterea economica din zona euro va fi in continuare slaba

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
OCDE: Cresterea economica din zona euro va fi in continuare slaba

Slabirea cresterii economice a principalelor puteri ale economiei mondiale va continua in lunile urmatoare, mai ales in zona euro, unde singura exceptie ar putea sa o constituie o posibila stabilizare a Italiei, potrivit indicatorilor publicati ieri de Organizatia pentru Cooperare si Dezvoltare Economica OCDE), relateaza AFP, conform Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Obligatiunile garantate cu aur, o solutie pentru reducerea costurilor de finantare in zona euro

Statele membre ale zonei euro cel mai grav afectate de criza datoriilor suverane ar putea sa isi foloseasca o parte a rezervelor de aur drept garantie pentru obligatiunile pe care le emit, se arata intr-un raport citat de catre Consiliul Mondial al Aurului CMA).

Zona euro amana acordul pentru imprumutul destinat Greciei

Oficialii zonei euro au anuntat, ieri seara, ca nu vor autoriza deocamdata deblocarea transei de imprumut pentru Grecia, in pofida faptului ca tara a aprobat, in noaptea de duminica spre luni, bugetul de austeritate pe 2013.

Decizia unor americani a pus pe jar intreg continentul. Tarile din zona cer interventia ONU

Presedintii tarilor Mexic, Honduras, Costa Rica si Belize au cerut Consiliului General al ONU sa organizeze o sesiune speciala pana in 2015 privind interzicerea drogurilor, dupa ce locuitorii din doua state.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )