Libnet.ro
UNICEF

14:01

OCDE: Ungaria are nevoie de investitii si mai putin de interventia guvernului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
OCDE: Ungaria are nevoie de investitii si mai putin de interventia guvernului

Ungaria are nevoie de mai multe investitii si mai putin de interventionismul guvernului condus de premierul Viktor Orban, se arata in raportul publicat astazi de Organizatia pentru Cooperare si Dezvoltare Economica OCDE). continuă pe Ziarul Bursa

Adrian Marcu: Halep are nevoie de ajutor

Simona Halep a atins la Australian Open cea mai buna performanta intr-un turneu de Mare Slem fara a avea un antrenor langa ea. Ultima oara a colaborat cu Adrian Marcu, tehnician de care s-a despartit la finalul anului 2013 si care admite ca Halep are nevoie de ajutor in acest moment al carierei.

Romania a cumparat mai putin gaz de la Gazprom fiindca a scazut activitatea industriala.

Romania a platit mai putin de jumatate de miliard de dolari pentru importul de gaze de la Gazprom in 2013, aproape jumatate fata de 2012, anunta Jurnalul. md. Este un minim al ultimilor ani, suma fiind mai mica deoarece a scazut consumul industrial. Anul trecut, importurile de gaze de la Gazprom au fost de 1,2 miliarde de metri cubi, pentru care Romania a platit 497 de milioane de dolari. Daca factura nu este un record, cel putin ca pondere in consum, gazele din import au ajuns la un minim .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )