Libnet.ro
UNICEF

07:24

IN OCTOMBRIE Vanzarile Dacia in Marea Britanie au crescut cu peste 5%

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IN OCTOMBRIE Vanzarile Dacia in Marea Britanie au crescut cu peste 5%

Vanzarile de masini noi in Marea Britanie au scazut cu 24,6% luna trecuta, la 106. 265 vehicule, cel mai redus nivel inregistrat in octombrie din 1991, din cauza deficitului de semiconductori, a anuntat ieri Asociatia Producatorilor si Comerciantilor de Automobile din Regatul Unit SMMT), transmite Reuters, citata de Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Vanzarile Dacia in Marea Britanie au crescut cu peste 5% in octombrie

Vanzarile de masini noi in Marea Britanie au scazut cu 24,6% luna trecuta, la 106. 265 vehicule, cel mai redus nivel inregistrat in octombrie din 1991, din cauza deficitului de semiconductori, a anuntat joi Asociatia Producatorilor si Comerciantilor de Automobile din Regatul Unit SMMT), transmite Reuters.

Marea Britanie, in criza de soferi de taxi. Cum pune lipsa acestora in pericol siguranta publica

Marea Britanie se confrunta cu o criza a soferilor de taxi, dupa pandemia de COVID-19. Mai mult de jumatate dintre taximetristi s-au retras din meserie, in timpul pandemiei, iar aceasta ar putea fi o problema .

Marea Britanie a aprobat prima pastila anti-Covid-19

Marea Britanie a devenit joi prima tara din lume care a aprobat o pastila anti-Covid-19. Specialistii sustin ca medicamentul poate schimba regulile jocului in combaterea pandemiei. Pastila este dezvoltata in comun de Merck MRK. N) si Ridgeback Biotherapeutics, cu sediul in SUA. Agentia de Reglementare a Medicamentului si a Produselor de Sanatate din Marea Britanie MHRA) .

CORESPONDENTA DIN MAREA BRITANIE Capitalismul in era schimbarii climatice. S-a terminat petrecerea pentru economiile dezvoltate?

Multe dintre miscarile care se petrec in prezent in SUA, Marea Britanie si Europa care se manifesta prin proteste de strada si preluarea presei, inclusiv fanaticii schimbarilor climatice au o agenda ascunsa, distrugerea capitalismului si inlocuirea lui cu un sistem marxist.

Marea Britanie este prima tara din lume care autorizeaza pastila anti-COVID, Molnupiravir

Joi, Marea Britanie a devenit prima tara din lume care a autorizat folosirea pastilei Molnupiravir, dezvoltata de grupul farmaceutic american Merck. impotriva noului coronavirus, arata Agentia Nationala de Presa. Astazi este o zi istorica .

Marea Britanie, prima tara din lume care autorizeaza pastila anti-COVID-19 dezvoltata de Merck

Marea Britanie a devenit astazi prima tara din lume care a autorizat Molnupiravir, pastila anti-COVID-19 dezvoltata de grupul farmaceutic american Merck si Ridgeback Biotherapeutics, considerata un instrument crucial in combaterea pandemiei de coronavirus, relateaza Reuters.

Marea Britanie este primul stat din lume care aproba molnupiravir, tratamentul oral antiviral pentru COVID-19

Agentia de Reglementare a Medicamentelor si a Produselor de Sanatate din Marea Britanie autorizeaza molnupiravir pentru tratamentul formelor usoare-moderate de COVID-19 la adultii cu un test de diagnostic pozitiv SARS-CoV-2 si care au cel putin un factor de risc pentru evolutia catre o forma severa a bolii.

Marea Britanie, prima tara din lume care autorizeaza Molnupiravir, primul medicament creat 100% pentru tratarea COVID-19

Agentia de Reglementare a Medicamentelor si a Produselor de Sanatate din Marea Britanie a autorizat astazi Molnupiravir, primul antiviral din lume creat special pentru tratarea formelor usoare si moderate de COVID-19 la adultii testati pozitiv cu SARS-CoV-2 si care au cel putin un factor de risc pentru evolutia catre o forma severa a bolii. Molnupiravir, medicamentul produs de gigantul farma MSD Merck Sharp Dohme) ar putea fi primul medicament din lume aprobat pentru tratarea COVID-19, pana in acest moment fiind folosite medicamente care aveau initial alta indicatie terapeutica si s-a constat, pe parcurs, eficienta lor in tratarea COVID.

Criza de angajati in Marea Britanie. Procesatorii trimit carnea in Europa pentru transare, apoi o reimporta si o vand

Procesatorii de carne din Marea Britanie sunt nevoiti sa exporte in UE carcasele de animale pentru a fi transate si apoi sa le reimporte, din cauza crizei de muncitori calificati din industrie.

Producatorii din Marea Britanie sunt nevoiti sa exporte carnea in Europa pentru transare, apoi o reimporta si o vand

Procesatorii de carne din Marea Britanie sunt nevoiti sa exporte in UE carcaseledeanimalepentru a fi transatesi apoi sa lereimporte, din cauzacrizeide muncitori calificatidinindustrie,relateazaTheGuardian.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:24

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2536 seconds )