Libnet.ro
UNICEF

21:30

Cu ce se ocupa iubitul-sofer al lui Teo Trandafir cand vedeta e la Kanal D. Imaginile necenzurate cu barbatul (EXCLUSIV)

Playtech Playtech,
Cu ce se ocupa iubitul-sofer al lui Teo Trandafir cand vedeta e la Kanal D. Imaginile necenzurate cu barbatul (EXCLUSIV)

Fire discreta, Teo Trandafir a preferat intotdeauna sa isi tina viata privata departe de ochii curiosilor. Cu toate acestea, paparazzi impact. ro au surprins imagini cu barbatul care i-a furat inima celebrei prezentatoare TV. Cu ce se ocupa iubitul-sofer al lui Teo Trandafir cand vedeta e la Kanal D. Cu ce se ocupa iubitul-sofer al lui . continuă pe Playtech

Cati bani castiga Teo Trandafir cand facea echipa cu Mircea Badea. Adevarul nestiut pana acum

Este celebra, nonconformista si directa, iar toti telespectatorii o admira pentru felul sau sincer de a fi. Teo Trandafir a vorbit despre ce salariu avea pe vremea cand prezenta alaturi de Mircea Badea. Cati bani castiga vedeta Kanal D cand facea echipa cu moderatorul de la in Gura Presei. Adevarul nestiut pana acum tocmai a .

Teo Trandafir, despre salariul imens de la Kanal D: Am si cheltuieli

Teo Trandafir este una din cele mai iubite vedete din media romaneasca, si asta de ani buni. Nu de putine ori s-au vehiculat sume imense cand vine vorba de salariile pe care vedeta le-a incasat. Gazda emisiunii Teo Show a decis sa vorbeasca despre cat incaseaza pe luna si ce face cu banii. Teo Trandafir .

Denise Rifai, in culmea fericirii! Vedeta Kanal D le-a dat vestea cea mare fanilor

Denise Rifai le-a oferit un anunt mult asteptat fanilor. De ce cunoscuta prezentatoare este acum in culmea fericirii? Vedeta de la Kanal D a dat vestea prin cadrul unui mesaj pe retelele de socializare. Denise Rifai e in culmea fericirii. Ce anunt le-a dat fanilor? Denise Rifai se bucura pentru rezultatele muncii sale. Noua emisiune .

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )