Libnet.ro
UNICEF

19:30

Cati bani castiga Teo Trandafir cand facea echipa cu Mircea Badea. Adevarul nestiut pana acum

Playtech Playtech,
Cati bani castiga Teo Trandafir cand facea echipa cu Mircea Badea. Adevarul nestiut pana acum

Este celebra, nonconformista si directa, iar toti telespectatorii o admira pentru felul sau sincer de a fi. Teo Trandafir a vorbit despre ce salariu avea pe vremea cand prezenta alaturi de Mircea Badea. Cati bani castiga vedeta Kanal D cand facea echipa cu moderatorul de la in Gura Presei. Adevarul nestiut pana acum tocmai a . continuă pe Playtech

Cu ce se ocupa iubitul-sofer al lui Teo Trandafir cand vedeta e la Kanal D. Imaginile necenzurate cu barbatul (EXCLUSIV)

Fire discreta, Teo Trandafir a preferat intotdeauna sa isi tina viata privata departe de ochii curiosilor. Cu toate acestea, paparazzi impact. ro au surprins imagini cu barbatul care i-a furat inima celebrei prezentatoare TV. Cu ce se ocupa iubitul-sofer al lui Teo Trandafir cand vedeta e la Kanal D. Cu ce se ocupa iubitul-sofer al lui .

Cati bani castiga un angajat Metrorex. Ministrul Transporturilor, nemultumit de cresterea salariilor

Unul din subiectele controversate din fiecare administratie de pana acum, a fost Metrorex. Compania de stat are in acest moment aproximativ 5. 500 de angajati. Salariu mediu al unui angajat Metrorex era de aproximativ 5. 800 de lei. in octombrie 2020 compania anunta mariri cuprinse intre 150 si 1. 575 de lei pentru fiecare angajat. Conform unor ultime .

Teo Trandafir, despre salariul imens de la Kanal D: Am si cheltuieli

Teo Trandafir este una din cele mai iubite vedete din media romaneasca, si asta de ani buni. Nu de putine ori s-au vehiculat sume imense cand vine vorba de salariile pe care vedeta le-a incasat. Gazda emisiunii Teo Show a decis sa vorbeasca despre cat incaseaza pe luna si ce face cu banii. Teo Trandafir .

Lovitura crunta pentru soferi! Cati bani ar putea sa plateasca pentru locul de parcare

Noua veste importanta pentru soferi! Cati bani ar putea sa plateasca pentru locul de parcare de acum? Toti conducatorii auto trebuie sa ia asta la cunostinta. Care sunt noile modificari? Veste pentru soferi. Cat ar putea sa plateasca pentru locul de parcare? Bucurestenii cu masini urmeaza sa-si faca griji din cauza unei legi care e .

Cati bani ia Carmen Serban pe casa de lux din Pipera. Artista nu sta la discutii, a luat o decizie majora

Dupa ce Brigitte si Florin Pastrama au anuntat, acum cateva zile, ca vor pleca definitiv din Romania, acum o alta vedeta celebra se muta din tara pentru a se stabili pe pamant britanic. Cati bani ia Carmen Serban pe casa de lux din Pipera. Artista nu sta la discutii, a luat o decizie majora si .

Alex Bodi i-a imbogatit pe lautari. Cati bani le-a dat la petrecerea din arestul de la domiciliu

Alex Bodi i-a imbogatit pe lautari. Cati bani le-a dat la petrecerea din arestul de la domiciliu. Se pare ca omul de afaceri a uitat-o complet pe Bianca Dragusanu si se distreaza de zile mari, chiar daca nu-si poate parasi locuinta. Viitorul sot al Dariei Radionova a dat o petrecere de pomina, unde i-a avut .

Cati bani vor primi familiile victimelor incendiului devastator de la Matei Bals. Anunt important de la Guvern

Primul ministru Florin Citu a facut un anunt adresat familiilor victimelor incendiului devastator de la Institutul Matei Bals. Premierul a declarat ca se vor da bani pentru fiecare persoana afectata de incendiu. Despre ce suma este vorba? Bani de la Guvern pentru familiile victimelor de la Bals Premierul a anuntat in cadrul conferintei de presa .

Premiu urias la Romanii Au Talent! Cati bani ar putea sa primeasca castigatorul sezonul 11 al emisiunii de la PRO TV

Noul sezon al emisiunii Romanii au Talent sta sa inceapa. Care este premiul urias pentru care se vor bate anul acesta oameni talentati din toate colturile? Cu ce suma va pleca acasa preferatul juratilor si al telespectatorilor? Romanii au talent sezonul 11: care e marele premiu? Celebrul si mult asteptatul show de talente preferat de .

Cati bani a castigat Alexandru Rafila, in 2020. Suma uimitoare obtinuta de deputatul PSD

In anul care a trecut doi medici au devenit voci importante in raport cu situatia de criza. Profesorul Adrian Streinu-Cercel si medicul Alexandru Rafila. Cel din urma ocupa si in prezent functia de reprezentant OMS pentru Romania. Dupa Alegerile Parlamentare de anul trecut, medicul Alexandru Rafila a devenit si deputat PSD in actuala configuratie parlamentara.

Cine este Aurelia Surulescu, sefa ARR despre care s-a spus ca avea un salariu de 18.000 de euro. Cati bani a incasat ea in realitate

Ce detalii se cunosc despre Aurelia Surulescu? Sefa ARR a intrat in atentia tuturor dupa ce s-a spus ca ar avea un salariu de 18. 000 de euro. Ce sume a incasat in realitate? Salariul real al Aureliei Surulescu, sefa ARR Aurelia Surulescu a intrat in atentia tuturor dupa ce s-a spus ca ar castigat nu .

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1969 seconds )