Libnet.ro
UNICEF

12:30

E oficial! Aceasta este cea mai buna destinatie de vacanta din lume in 2017

Antena3 Antena3,
E oficial! Aceasta este cea mai buna destinatie de vacanta din lume in 2017

La fiecare doi ani, Forumul Economic Mondial realizeaza un raport privind cele mai bune destinatii de vacanta din lume. Conform rezultatelor, pentru a doua oara, Spania a iesit pe primul loc, din 136 de tari. continuă pe Antena3

Forumul Economic Mondial a desemnat cea mai buna destinatie de vacanta din lume in 2017

Raportul din acest an al Forumului Economic Mondial intitulat Raportul privind competitivitatea in turism: calea pentru un viitor mai durabil si favorabil incluziunii a desemnat cea mai buna destinatie turistica din lume. Au fost luate in calcul calitatea destinatiilor turistice, igiena, siguranta si securitatea, infrastructura si resursele naturale a celor 136 de tari analizate.

CSM Bucuresti, transfer DE MARCA: Cea mai buna jucatoare a Suediei va performa alaturi de Tigroaice timp de doi ani

CSM Bucuresti, clubul echipei romanesti de handbal, a anuntat intr-un comunicat oficial ca Nathalie Hagman va evolua in urmatoarele doua sezoane alaturi de nationala Romaniei. Nathalie.

Nadia Comaneci la Cluj: Lipsa unei baze de selectie este cea mai mai mare problema a gimnasticii din Romania

Cea mai cunoscuta gimnasta a Romaniei, Nadia Comaneci a vorbit la Cluj-Napoca despre problemele sportului la care a excelat. Gimnasta crede ca cea mai mare problema a gimnasticii romanesti este lipsa unei baza de selectie. Noi nu avem si trebuie sa motivam parintii, sa-i facem sa inteleaga ca sportul este important pentru copii, a explicat Nadia.

Trei autoritati de reglementare isi unesc fortele pentru o mai buna reglementare in energie si comunicatii, in contextul in care operatorii telecom au inceput sa vanda energie electrica

Arbitrul pietei telecom ANCOM), cel al pietei de energie ANRE) si Consiliul Concurentei au anuntat joi ca vor infiinta 'Reteaua Reglementatorilor din Romania', un cadru formal de cooperare cu obiectivul de a furniza servicii de reglementare de cea mai buna calitate pietelor de energie si comunicatii si, implicit, furnizorilor si utilizatorilor lor. Actiunea vine in contextul in care mari operatori de comunicatii, precum RCSRDS, au inceput sa vanda energie electrica, iar altii, precum Telekom si DCS/AKTA, au anuntat ca vor sa intre si pe acest sector de piata.

Cum incearca Dragnea sa ne convinga de impozitul global: Se da si nu se ia. Si Tariceanu e de acord si zice ca e o masura liberala. Era mai buna o cota unica de 40%?!

Seful PSD Liviu Dragnea s-a chinuit sa ne convinga ca impozitul global pe gospodarie inseamna o scadere a taxelor, ca se ia si nu se da-Dragnea insista aici de 3 ori pentru toti cei care dezinformeaza-, nu elimina cota unica si ca este vorba tot de o cota unica, dar care se aplica diferit. Incheia scurta argumentatie ca si Tariceanu este de acord si zice ca e o masura liberala. Era mai buna o cota unica de 40%?!, repeta Dragnea de doua ori ca si cand aceasta crestere a impozitului plutea implacabil peste capul nostru.

FOTO Actrita Julia Roberts a fost desemnata cea mai frumoasa femeie din lume pentru a cincea oara: Sunt extrem de flatata

Actrita americana Julia Roberts a fost desemnata cea mai frumoasa femeie din lume pe anul 2017, obtinand pentru a cincea oara acest trofeu atribuit in fiecare an de editorii revistei People, stabilind cu aceasta ocazie un nou record, relateaza News. ro.

Romania a avut in martie cea mai scazuta inflatie din UE, de 0,4%

Romania a inregistrat in luna martie cea mai scazuta inflatie anuala din Uniunea Europeana, de 0,4%, in timp ce la nivelul Uniunii aceasta a fost de 1,6%, iar in zona euro de 1,5%, arata datele publicate miercuri de institutul european de statistica Eurostat.

Ea a fost declarata cea mai frumoasa femeie din lume in 2017. Secretele unui bun regim

Revista People a desemnat-o anul acesta pe Julia Roberts drept cea mai frumoasa femeie din lume. Este pentru a cincea oara cand primeste acest titlu. Actrita avea doar 23 de ani, atunci cand a.

Cantarea o jumatate de tona, dar a schimbat ceva in viata ei. Cum a reusit sa slabeasca cea mai grasa femeie din lume

Eman Ahmed, din Egipt, era cea mai grasa femeie din lume. Dupa ce a suferit o operatie bariatrica in India a ajuns sa cantareasca 250 de kilograme, jumatate din greutatea pe care o avea inainte.

Julia Roberts a ramas pretty woman: actrita a fost desemnata cea mai frumoasa femeie din lume in 2017

Actrita americana Julia Roberts, in varsta de 49 de ani, a fost desemnata pentru a cincea oara cea mai frumoasa femeie din lume, titlu atribuit in fiecare an de editorii revistei People.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )