Libnet.ro
UNICEF

14:30

CSM Bucuresti, transfer DE MARCA: Cea mai buna jucatoare a Suediei va performa alaturi de Tigroaice timp de doi ani

B1 B1,
CSM Bucuresti, transfer DE MARCA: Cea mai buna jucatoare a Suediei va performa alaturi de Tigroaice timp de doi ani

CSM Bucuresti, clubul echipei romanesti de handbal, a anuntat intr-un comunicat oficial ca Nathalie Hagman va evolua in urmatoarele doua sezoane alaturi de nationala Romaniei. Nathalie. continuă pe B1

DEZVALUIRE Ce l-a socat pe suedezul Per Johansson cand a preluat CSM Bucuresti. Doar in estul Europei se mai intalneste asa ceva

Performansa fetelor de la CSM Bucuresti, de a accede in Final Four-ul Ligii Campionilor, nu poate fi despartita de schimbarea antrenorului.

E oficial! Aceasta este cea mai buna destinatie de vacanta din lume in 2017

La fiecare doi ani, Forumul Economic Mondial realizeaza un raport privind cele mai bune destinatii de vacanta din lume. Conform rezultatelor, pentru a doua oara, Spania a iesit pe primul loc, din 136 de tari.

Forumul Economic Mondial a desemnat cea mai buna destinatie de vacanta din lume in 2017

Raportul din acest an al Forumului Economic Mondial intitulat Raportul privind competitivitatea in turism: calea pentru un viitor mai durabil si favorabil incluziunii a desemnat cea mai buna destinatie turistica din lume. Au fost luate in calcul calitatea destinatiilor turistice, igiena, siguranta si securitatea, infrastructura si resursele naturale a celor 136 de tari analizate.

Trei autoritati de reglementare isi unesc fortele pentru o mai buna reglementare in energie si comunicatii, in contextul in care operatorii telecom au inceput sa vanda energie electrica

Arbitrul pietei telecom ANCOM), cel al pietei de energie ANRE) si Consiliul Concurentei au anuntat joi ca vor infiinta 'Reteaua Reglementatorilor din Romania', un cadru formal de cooperare cu obiectivul de a furniza servicii de reglementare de cea mai buna calitate pietelor de energie si comunicatii si, implicit, furnizorilor si utilizatorilor lor. Actiunea vine in contextul in care mari operatori de comunicatii, precum RCSRDS, au inceput sa vanda energie electrica, iar altii, precum Telekom si DCS/AKTA, au anuntat ca vor sa intre si pe acest sector de piata.

CSM Bucuresti si-a aflat adversara din semifinalele Ligii Campionilor

Am transmis in timp real in aceasta pagina incepand cu ora 14:00 tragerea la sorti a meciurilor din semifinalele Ligii Campionilor la handbal feminin, asa numitul Final Four gazduit de Budapesta. CSM Bucuresti putem spune ca a avut sansa la tragere si are o buna oportunitate de a juca pentru al doilea an consecutiv finala evitand cei mai puternici adversari.

CSM Bucuresti si-a aflat adversara din Liga Campionilor: Ce echipe se vor confrunta in Final Four

CSM Bucuresti se va duela cu Vardar Skopje, potrivit tragerii la sorti pentru Final Four-ul Ligii Campionilor la handbal feminin, care a avut loc marti, informeaza gsp. ro. A doua semifinala este cea dintre.

Posibilele adversare pentru CSM Bucuresti in semifinalele Ligii Campionilor

CSM Bucuresti s-a calificat pentru al doilea an consecutiv in Final Four-ul Ligii Campionilor si interesant este ca lista celor patru semifinaliste este aceeasi cu cea din 2016.

Cum poti sa sustii CSM Bucuresti in Final Four-ul Ligii Campionilor de la Budapesta. Pretul biletelor si modalitatea de a le putea obtine

CSM Bucuresti va juca pe 6 mai in semifinalele Ligii Campionilor, unde va intalni echipa Vardar Skopje, din Macedonia.

CSM Bucuresti va intalni HC Vardar Skopje in semifinalele Ligii Campionilor, handbal feminin

CSM Bucuresti si-a aflat astazi adversara la semifinala Campionatului Mondial la handbal feminin. CSM Bucuresti va intalni HC Vardar, Macedonia.

Extrema dreapta din Suedia la CSM Bucuresti

CSM Bucuresti, campioana Romaniei si a Europei, continua transferurile pentru sezonul urmator.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,239 seconds )