Libnet.ro
UNICEF

01:06

Oficial american: Israelul A ATACAT o baza militara din Siria.

România Liberă România Liberă,
Oficial american: Israelul A ATACAT o baza militara din Siria.

Un oficial din cadrul Administratiei Barack Obama a declarat pentru CNN ca avioane militare israeliene au atacat o baza militara din portul sirian Latakia. Potrivit oficialului citat, raidul aerian a vizat rachete si alte echipamente militare care, potrivit Israelului, urmau sa fie transferate miscarii siite libaneze Hezbollah, aliata cu regimul Bashar al-Assad. Oficialul american a preferat sa ramana anonim. Atacul nu a fost confirmat de Guvernul israelian. Postul tv Al-Arabiya a relatat ca . continuă pe România Liberă

CRIZA SIRIA. Doua depozite de armament din Siria nu au putut fi verificate din cauza violentelor.

Inspectorii internationali nu au reusit sa verifice doua depozite de armament chimic, din Siria, din cauza violentelor extreme, potrivit Organizatiei Internationale pentru interzicerea Armelor Chimice OIAC). Citeste si: Inspectorii ONU pentru dezarmare chimica au inceput sa securizeze instalatii in Siria pana in prezent au fost verificate 21 dintre cele 23 de depozite declarate de Siria. Organizatia pentru Interzicerea Armelor Chimice OIAC) a anuntat duminica primirea din partea regimului .

OSDH: Razboiul civil din Siria a facut peste 120.000 de victime

In Razboiul civil din Siria au murit peste 120. 000 persoane in cele 31 de luni de conflict, potrivit unui nou bilant oferit, astazi, de Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului OSDH), potrivit AFP.

OSDO: Peste 120.000 de oameni au murit in razboiul civil din Siria

Numarul persoanelor care si-au pierdut viata in razboiul civil din Siria a ajuns la peste 120. 000, potrivit unui nou bilant oferit joi de Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului OSDO), informeaza AFP,.

Inspectorii OIAC nu au putut verifica doua depozite de armament chimic din Siria

Violentele din Siria i-au impiedicat pe inspectorii Organizatiei pentru Interzicerea Armelor Chimice OIAC), insarcinati cu distrugerea arsenalului chimic sirian, sa aiba acces in doua locuri cu arme chimice, a anuntat astazi OIAC, potrivit AFP.

Violentele din Siria i-au impiedicat pe inspectorii internationali sa verifice doua depozite de armament chimic

Inspectorii internationali nu au putut verifica doua depozite de armament chimic din Siria, din cauza violentelor din aceasta tara, afectata de mai mult de doi ani de un razboi civil, a anuntat Organizatia.

Turcia: Un barbat a fost ucis, iar o fetita a fost ranita de un obuz lansat din Siria

Un barbat a fost ucis, iar fiica sa a fost ranita, luni, in sud-estul Turciei. De un obuz lansat din Siria, potrivit serviciilor de sanatate, citate de AFP. Obuzul a cazut deasupra casei lui Idris Akgu, la.

Americanii au testat Mig-ul sovietic la baza secreta din Zona 51

Asa cum sustin documentele declasificate de Fortele Aeriene SUA, armata americana a studiat in aprofunzime abilitatile de lupta ale aparatelor de zbor sovietice, MIG-21, chiar in celebra baza ultrasecreta din.

Oficial american: aviatia militara israeliana a atacat pozitii pe teritoriul Siriei

Aviatia militara israeliana a efectuat doua raiduri pe teritoriul Siriei, in regiunea Damasc si in provincia Latakia, afirma un oficial din cadrul Administratiei Barack Obama, citat de CNN.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )