Libnet.ro
UNICEF

00:08

Oficial american de rang inalt. Riscul producerii unor ATENTATE la Soci, in Rusia este foarte mare

Antena3 Antena3,
Oficial american de rang inalt. Riscul producerii unor ATENTATE la Soci, in Rusia este foarte mare

Riscul comiterii unor atentate este mai ridicat in regiunea Soci decat in perimetrul unde se vor derula Jocurile Olimpice, afirma un oficial american de rang inalt citat de AFP. Cel mai mare pericol este al. continuă pe Antena3

JO Sochi 2014: Riscul comiterii unor atentate este mai ridicat in regiunea Soci decat in satul olimpic

Riscul comiterii unor atentate este mai ridicat in regiunea Soci decat in perimetrul unde se vor derula Jocurile Olimpice, afirma un oficial american de rang inalt citat de AFP.

JO Soci: Risc de atentate mai ridicat in Soci decat in satul olimpic.

Riscul comiterii unor atentate este mai ridicat in regiunea Soci decat in perimetrul unde se vor derula Jocurile Olimpice, afirma un oficial american de rang inalt, potrivit Mediafax. Cel mai mare pericol este al producerii unor atentate in afara perimetrului propriu-zis unde se vor desfasura Jocurile Olimpice, adica in regiunea Soci, declara Matthew Olsen, directorul Centrului national american pentru combaterea terorismului. Principala amenintare este reprezentata de organizatia Emirat .

Reuniune de rang inalt la Casa Alba. Barack Obama a discutat tema Afganistanului

Presedintele american, Barack Obama, a avut o reuniune marti, la Casa Alba, pe tema Afganistanului cu secretarul Apararii si mai multi sefi militari, in contextul in care incertitudinea planeaza asupra .

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )