Libnet.ro
UNICEF

01:05

JO Sochi 2014: Riscul comiterii unor atentate este mai ridicat in regiunea Soci decat in satul olimpic

Hotnews Hotnews,
 JO Sochi 2014: Riscul comiterii unor atentate este mai ridicat in regiunea Soci decat in satul olimpic

Riscul comiterii unor atentate este mai ridicat in regiunea Soci decat in perimetrul unde se vor derula Jocurile Olimpice, afirma un oficial american de rang inalt citat de AFP. continuă pe Hotnews

Oficial american de rang inalt. Riscul producerii unor ATENTATE la Soci, in Rusia este foarte mare

Riscul comiterii unor atentate este mai ridicat in regiunea Soci decat in perimetrul unde se vor derula Jocurile Olimpice, afirma un oficial american de rang inalt citat de AFP. Cel mai mare pericol este al.

JO Soci: Risc de atentate mai ridicat in Soci decat in satul olimpic.

Riscul comiterii unor atentate este mai ridicat in regiunea Soci decat in perimetrul unde se vor derula Jocurile Olimpice, afirma un oficial american de rang inalt, potrivit Mediafax. Cel mai mare pericol este al producerii unor atentate in afara perimetrului propriu-zis unde se vor desfasura Jocurile Olimpice, adica in regiunea Soci, declara Matthew Olsen, directorul Centrului national american pentru combaterea terorismului. Principala amenintare este reprezentata de organizatia Emirat .

SOCI 2014: Comitetul International Olimpic anunta cel mai strict program antidoping din istoria JO de iarna (2453 de teste)

Comitetul International Olimpic va aplica aplica cel mai strict program antidoping antidoping din istoria JO de iarna cu ocazia competitiei care va avea loc la Soci, intre 7 si 23 februarie 2014, a anuntat directorul de comunicare al CIO, Mark Adams, informeaza Agerpres.

JO Soci 2014. Cinci zile pana la cea mai grandioasa olimpiada de iarna din istorie.

Jocurile Olimpice de la Soci se anunta a fi cea mai grandioasa editie din istoria competitiei, rusii construind totul, in parcul olimpic, la dimensiuni uriase. Doar cinci zile ne mai despart de ceremonia de deschidere, iar delegatia Romaniei a luat deja drumul Rusiei. Cu toate ca sporturile de iarna sunt neglijate complet in Romania, un exemplu fiind cel al patinatorului Zoltan Kelemen, sustinut financiar de Elvetia, lotul Romaniei are 24 de sportivi, aproape la fel ca la editia precedenta, de .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )