Libnet.ro
UNICEF

21:00

Oficial kurd: Statul Islamic risca sa ocupe Romania, Bulgaria si Turcia

România Liberă România Liberă,
Oficial kurd: Statul Islamic risca sa ocupe Romania, Bulgaria si Turcia

Un oficial kurd a avertizat ca Turcia, Bulgaria si Romania pot fi ocupate de Statul Islamic daca acesta din urma nu va fi oprit. continuă pe România Liberă

Avertismentul unui oficial kurd: Grupul Stat Islamic risca sa ocupe Turcia, Bulgaria si Romania

Grupul terorist Stat Islamic risca sa ocupe Turcia, Bulgaria siRomania daca nu va fi oprit, a avertizat, marti, un oficial kurd sirian, transmite Mediafax. Situatia din orasul sirian Kobane este.

Un oficial kurd din Siria avertizeaza: Grupul terorist Stat Islamic poate ajunge pana in Romania

Un oficial kurd din Siria avertizeaza ca grupul terorist Statul Islamic risca sa ocupe Turcia, Bulgaria si sa ajunga chiar si in Romania daca nu va fi oprit. Declaratia, aparuta pe site-ul francez.

Oficial kurd: Grupul terorist Stat Islamic trebuie oprit, poate ajunge pana in Bulgaria si Romania

Un oficial kurd sirian, Gharib Hassou, avertizeaza ca grupul terorist Stat Islamic risca sa ocupe Turcia, Bulgaria si Romania daca nu va fi oprit, conform unui interviu difuzat de site-ul francez Mediapart.

Gruparea jihadista Statul Islamic foloseste in confruntarile armate din Irak si Siria munitii care provin si din Romania

Munitii pe care SUA si aliatii lor le-au trimis initial fortelor care lupta cu islamistii radicali au ajuns la gruparea jihadista Statul Islamic. Acesti teroristi folosesc munitiile in confruntarile armate din Irak si Siria. Printre tarile de provenienta ale munitiilor este si Romania.

Statul Islamic foloseste munitii din SUA si statele aliate, inclusiv Romania

Gruparea jihadista Statul Islamic foloseste in confruntarile armate din Irak si Siria munitii pe care Statele Unite si aliatii lor le-au furnizat initial fortelor din regiune care lupta impotriva acestor islamisti radicali, printre tarile de provenienta ale munitiilor regasindu-se si Romania, relateaza luni portalul Dailycaller. com, care citeaza un raport intocmit de organizatia Conflict Armament Research CAR).

Statul Islamic bate la usa Romaniei. Cine si cum va raspunde?

Declaratia de joi a fostului director al Serviciului de Informatii Externe, Teodor Melescanu, cu privire la implicarea unui cetatean roman in gruparea terorista Statul Islamic ne pune in fata unui fapt implinit. Odata cu aderarea la structura militara nord-atlantica, Romania, o tara cu puternice legaturi socio-economice in Orientul Mijlociu, se aliniaza aceleasi politici esuate ce a dus tocmai la creearea acestei grupari fundamentaliste.

VIDEO Statul Islamic declara ca l-a decapitat pe ostaticul britanic Alan Henning / Premierul britanic catalogheaza gestul ca fiind unul barbar / Obama si Hollande au declarat ca represaliile impotriva SI vor continua

Statul Islamic afirma ca l-a decapitat pe lucratorului umanitar Alan Henning, ca represalii pentru atacurile aeriene britanice impotriva ISIS din Irak. Informatia a fost lansata de centrul american de monitorizare a site-urilor islamiste SITE), relateaza AFP. Primul-ministru canadian, Stephen Harper, a declarat ca daca motiunea sa va fi votata, Canada va trimite sase avioane de lupta F-18, un avion de alimentare, doua aeronave de supraveghere si un aparat de transport personal in Irak pentru a participa la luptele impotriva Statului Islamic. Aceasta desfasurare va implica 600 de militari canadieni.

VIDEO Americanul Peter Kassig, luat ostatic de gruparea Statul Islamic, catre parinti: Sunt speriat de moarte. Jihadistii au spus ca va fi urmatorul ucis

Parintii ostaticului american Peter Kassig, tinut captiv de catre militantii gruparii Statul islamic in Siria, au facut publica o scrisoare a fiului lor de cand este ostatic. In scrisoare, primita in luna iunie, el scria ca este speriat de moarte si intristat de durerea pe care acest calvar o provoaca familiei.

VIDEO Jihadistii din Statul Islamic au ocupat trei cartiere din orasul Kobane. in Irak, americanii au aruncat in lupta elicopterele Apache

Jihadistii din gruparea Statul Islamic au intrat in orasul Kobane si controleaza deja trei cartiere. Se duce o lupta de gherila urbana in Kobane odata cu patrunderea teroristilor in trei cartiere marginase. Steagul jihadistilor flutura deja de ieri pe mai multe cladiri.

Statul Islamic ar putea folosi Ebola ca arma biologica, avertizeaza un expert american

Gruparea terorista Statul Islamic ar putea folosi Ebola ca arma biologica ieftina, raspandind virusul prin intermediul oamenilor infectati deja, care sa calatoreasca in avioane comerciale internationale, explica un expert in securitate nationala din SUA.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2357 seconds )