Libnet.ro
UNICEF

01:05

OFICIAL Laurentiu Reghecampf paraseste Steaua. Bilantul tehnicianului in cei doi ani petrecuti in Ghencea

Adevărul Adevărul,
OFICIAL Laurentiu Reghecampf paraseste Steaua. Bilantul tehnicianului in cei doi ani petrecuti in Ghencea

Dupa ce Steaua a cucerit titlul cu numarul 25 si a cedat Cupa Romaniei in favoarea Astrei Giurgiu, tehnicianul ros-albastrilor a decis sa parasesca echipa din Ghencea. continuă pe Adevărul

Laurentiu Reghecampf va pleca de la Steaua - Cine il poate inlocui pe banca tehnica a campioanei Romaniei

Laurentiu Reghecampf si-a incheiat conturile cu Steaua dupa finala Cupei Romaniei la fotbal pierduta cu 4-2 in fata Astrei Giurgiu), antrenorul urmand sa se ocupe de pregatirea celor de la Al-Hilal in urmatorii doi ani. In varsta de 38 de ani, Reghe le-a adus ros-albastrilor doua titluri.

Laurentiu Reghecampf va anunta in cateva ore plecarea la Al Hilal (presa araba). Sotia lui Reghe confirma

Presa araba de sambata dimineata a anuntat ca numirea oficiala a lui Laurentiu Reghecampf la echipa Al Hilal este doar o chestiune de ore. Plecarea lui Reghe a fost confirmata de sotia acestuia.

Laurentiu Reghecampf va anunta in cateva ore plecarea la Al Hilal (presa araba)

Presa araba de sambata dimineata a anuntat ca numirea oficiala a lui Laurentiu Reghecampf la echipa Al Hilal este doar o chestiune de ore.

MINUT cu MINUT Conferinta de presa Laurentiu Reghecampf

Ati urmaritlive text pe onlinesport. ro incepand cu ora 13:15 conferinta de presa pe care Laurentiu Reghecampf a sustinut-o inaintea finalei Cupei Romaniei. Tehnicianul stelist a evitat sa vorbeasca despre ofertele pe care le are din lumea araba si a raspuns sub forma de gluma cu privire la posibila lui plecare.

LIVE Conferinta de presa Laurentiu Reghecampf (13:15)

Urmariti live text pe onlinesport. ro incepand cu ora 13:!5 conferinta de presa pe care Laurentiu Reghecampf o sustine inaintea finalei Cupei Romaniei. Este posibil ca tehnicianul stelist sa vorbeasca si despre informatiile care il dau ca plecat la Al Hilal dupa meciul de vineri seara.

Laurentiu Reghecampf: Sunt foarte mandru de echipa mea, ne trebuie insa intariri pentru Champions League

Steaua si-a trecut in palmares cel de-al 25-lea titlu de campioana a Romaniei, iar Laurentiu Reghecampf a vorbit despre pentru sezonul viitor. Sunt foarte mandru de baietii mei, ne trebuie insa intariri pentru Champions League.

Laurentiu Reghecampf: Ii felicit pe cei de la Astra, trebuie sa recunoastem ca au facut un meci bun

Laurentiu Reghecampf, a declarat, vineri seara, dupa finala Cupei Romaniei, pierduta in fata formatiei Astra Giurgiu, scor 2-4, ca ii felicita pe elevii lui Daniel Isaila, mentionand ca acestia au facut un joc bun.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )