Libnet.ro
UNICEF

20:30

Oficial roman: Legumicultorii romani au pagube de 10 milioane de euro din cauza restrictiilor de pe piata Rusiei, dar CE ii va despagubi

Hotnews Hotnews,
 Oficial roman: Legumicultorii romani au pagube de 10 milioane de euro din cauza restrictiilor de pe piata Rusiei, dar CE ii va despagubi

Legumicultorii romani sufera pagube estimate in prezent la 10 milioane de euro din cauza embargoului impus de Rusia impotrurilor de produse agroalimentare din Uniunea Europeana, insa producatorii romani vor primi despagubiri de la Comisia Europeana, a declarat, joi , Achim Irimescu, de la Reprezentanta Permanenta a Romaniei la Institutiile Uniunii Europene. continuă pe Hotnews

Legumicultorii romani vor primi despagubiri de la Comisia Europeana din cauza sanctiunilor Rusiei. Pana acum s-au adunat pagube de 10 milioane de euro

Legumicultorii romani vor primi despagubiri de la Comisia Europeana pentru pagubele suferite in urma embargoului impus de Federatia Rusa la importurile de produse alimentare din Uniunea Europeana, evaluarile actuale privind pagubele fiind de 10 milioane de euro pentru 22. 000 de tone de legume aflate pe stoc, a declarat, joi, Achim Irimescu, reprezentantul Delegatiei Romaniei pe langa Comisia Europeana.

Gamescom 2014: Playstation 4 are 10 milioane de cumparatori si primeste noi functii

Consola Playstation 4 a ajuns in casele a peste 10 milioane de persoane din intreaga lume, au anuntat oficialii Sony, la Koln, in cadrul Gamescom 2014.

Altex tinteste vanzari de 10 milioane de euro intr-o campanie cu reduceri de pana la 75%

Altex , cel mai mare retailer electroIT din Romania, lanseaza Black Friday de vara. Astfel, in perioada 14-17 august, compania ofera reduceri de de pana la 75% pentru cateva sute de produse. Conceptul acestui catalog este de a le oferi.

Contul curent al balantei de plati, deficit de 878 milioane euro in S1

Contul curent al balantei de plati a inregistrat, in primul semestru din acest an, un deficit de 878 milioane euro, comparativ cu un excedent de 123 milioane euro in aceeasi perioada din anul 2013, in principal pe seama majorarii deficitului inregistrat de balanta veniturilor cu 1,279 miliarde euro, potrivit datelor provizorii publicate astazi de BNR.

Contul curent al balantei de plati a inregistrat un deficit de 878 milioane euro in primele 6 luni

Contul curent al balantei de plati a inregistrat in primul semestru un deficit de 878 milioane euro, fata de un excedent de 123 milioane euro in aceeasi perioada a anului trecut. Deficitul balantei.

Antonio Conte, noul selectioner al Italiei. Contract de 7,2 milioane euro

Federatia Italiana de Fotbal FIGC) a anuntat, joi seara, pe site-ul oficial, ca fostul tehnician al echipei Juventus Torino, Antonio Conte, este noul antrenor al nationalei italiene, conformand astfel informatiile aparute in presa.

Noi extrageri la Loto. Report de aproximativ 5 milioane de euro la Loto 6/49

Joi vor avea loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc. Premiul cel mare este de aproximativ 5 milioane de eruo la Loto 6/49, iar la Joker de peste 3,17 milioane euro.

Numerele extrase la Loto. Report de aproximativ 5 milioane de euro la Loto 6/49

Joi au avut loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc. Premiul cel mare este de aproximativ 5 milioane de eruo la Loto 6/49, iar la Joker de peste 3,17 milioane euro.

Lichiditate de peste 5,9 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 26. 373,13 lei 5. 547,21 euro).

Sanatate. Competitie pentru fonduri de 25 milioane euro

Ministerul Sanatatii va achizitiona angiografe - aparate cu ajutorul carora se investigheaza starea vaselor de sange, cu scopul diagnosticarii unor leziuni cu potential invalidant sau letal - in valoare de peste 25 de milioane de euro, din fonduri europene, scrie Mediafax.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2514 seconds )