Libnet.ro
UNICEF

14:30

Oficial venezuelan: Fidel Castro este foarte bine

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Oficial venezuelan: Fidel Castro este foarte bine

Fostul vicepresedinte venezuelan, Elias Jaua, a dat asigurari, ieri, la Havana, ca s-a intalnit cu Fidel Castro, care, potrivit lui, este foarte bine, dezmintind astfel zvonurile care circula de mai multe luni cu privire la starea de sanatate a liderului cubanez, transmite AFP, conform surselor de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Fidel Castro este foarte bine, spune un oficial venezuelean, dupa ce s-a intalnit cu liderul cubanez

Fostul vicepresedinte venezuelean Elias Jaua a dat asigurari, duminica, la Havana, ca s-a intalnit cu Fidel Castro, care, potrivit lui, este foarte bine, dezmintind astfel zvonurile care circula de mai multe luni cu privire la starea de sanatate a liderului cubanez, transmite AFP.

Fidel Castro se bucura de o stare de sanatate buna

Starea de sanatate a fostului lider cubanez Fidel Castro este buna. Cel putin asa sustine fostul vicepresedinte al Venezuelei, unul dintre apropiatii lui Castro. Oficialul venezuelan a dezmintit zvonurile.

Presa: Fidel Castro ar fi suferit un atac cerebral..

Fostul lider cubanez Fidel Castro a suferit un atac cerebral, in urma caruia are probleme in a se hrani, in a vorbi si a recunoaste persoanele, a declarat un medic venezuelan, care sustine ca are acces la informatii direct de la sursa. A suferit un accident vascular cerebral embolic si nu mai recunoaste pe nimeni, a declarat Jose Marquina, un medic respectat, care in trecut a pretins ca are informatii directe despre boala de care sufera presedintele venezuelan Hugo Chavez. Persoanele aflate .

El lider maximo infirma zvonurile legate de sanatatea sa: Fidel Castro a iesit in public, prima data in cateva luni

Fostul vicepresedinte venezuelan Elias Jaua a declarat ca a avut o intrevedere cu fostul presedinte cubanez Fidel Castro, infirmand zvonurile care spunea ca el lider maximo ar fi pe patul de moarte.

Fidel CASTRO traieste, dar starea lui este aproape NEUROVEGETATIVA

Fidel Castro a suferit un atac cerebral major, conform unui medic venezuelean, citat de Miami Herald. Jose Marquina a declarat ca ultimele informatii despre starea de sanatate a lui Castro nu sunt deloc optimiste,.

Fidel Castro infirma zvonurile despre starea sanatatii sale: Nici macar nu imi amintesc ce este o durere de cap

Fostul lider Fidel Castro a publicat un articol in presa cubaneza prin intermediul caruia a condamnat vehement zvonurile aparute in mass-media occidentale, potrivit carora acesta s-ar afla pe moarte, scrie BBC News. Castro, in varsta de 86 de ani, a denuntat 'minciunile' presei occidentale si a facut publice cateva fotografii ale sale realizate recent. El a asigurat ca starea sa de sanatate este buna si ca nici macar nu-si poate aminti cand a avut ultima durere de cap.

Fidel Castro denunta minciunile presei internationale si da asigurari ca nu ...

Liderul istoric cubanez Fidel Castro a condamnat in termeni vehementi zvonurile aparute in presa occidentala conform carora ar fi pe patul de moarte, informeaza BBC News online, potrivit Mediafax. Castro, in varsta de 86 de ani, a denuntat minciunile presei internationale, publicand in presa de la Havana fotografii ale sale realizate recent. Liderul istoric cubanez a dat asigurari ca starea sa de sanatate este buna si ca nu isi aminteste cand a avut ultima durere de cap. Desi multa lume .

Dupa o absenta din presa de patru luni, Fidel Castro rupe tacerea. Ce mesaj a transmis liderul cubanez

Liderul cubanez Fidel Castro a publicat un mesaj de felicitare la adresa absolventilor scolii de medicina de la Havana. Aceasta este prima apratie in presa a lui Castro dupa o absenta de patru luni in care au.

Fidel Castro ar fi suferit un atac cerebral - medic venezuelean

Un medic venezuelean a declarat, pentru publicatia El Nuevo Herald, ca fostul lider cubanez Fidel Castro a suferit un atac cerebral, ceea ce a facut ca acesta sa aiba dificultati in a manca, vorbi sau recunoaste persoane, relateaza Fox News.

Fidel Castro a reaparut in presa cubaneza, dupa 4 luni de absenta

Fidel Castro a reaparut miercuri in presa cubaneza adresand un mesaj de felicitare absolventilor scolii de medicina de la Havana, dupa patru luni de absenta, potrivit AFP. Absenta indelungata a liderului.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )