Libnet.ro
UNICEF

11:00

Oficialii australieni spun ca multe cadavre au ramas la locul prabusirii zborului MH17

România Liberă România Liberă,
Oficialii australieni spun ca multe cadavre au ramas la locul prabusirii zborului MH17

Suntem absolut siguri ca sunt corpurile a 200 de persoane diferite in tren, a explicat Jan Tuinder, seful delegatiei olandeze in Ucraina, in timpul unei conferinte de presa la Harkov. Unde sunt celelalte? Acest lucru va face parte din investigatiile urmatoare, care vor avea loc in Olanda, a adaugat el. continuă pe România Liberă

Premierul australian suspecteaza ca multe cadavre au ramas la locul prabusirii avionului malaysian

Premierul australian a declarat miercuri ca este posibil ca multe cadavre sa fie in continuare la locul prabusirii avionului Boeing 777 al Malaysia Airlines in estul Ucrainei, in aer liber. Este.

UPDATE: Catastrofa aeriana in Ucraina: in zona zbura inca un avion de pasageri. La locul prabusirii este un haos total.

Premierul australian a calificat duminica drept haos total situatia de la locul prabusirii avionului malaezian in estul Ucrainei, adaugand ca este ingrijorat de faptul ca locul va continua sa se degradeze, relateaza AFP.

Catastrofa aeriana in Ucraina: La locul prabusirii este un haos total, acuza premierul australian

Premierul australian a calificat duminica drept haos total situatia de la locul prabusirii avionului malaezian in estul Ucrainei, adaugand ca este ingrijorat de faptul ca locul va continua sa se degradeze, relateaza AFP.

ONU a adoptat o rezolutie in care cere acces liber la locul prabusirii avionului malaysian

Consiliul de Securitate ONU a adoptat luni o rezolutie in care le cere separatistilor prorusi sa permita un acces liber si in siguranta la locul prabusirii zborului MH17. Aceasta mai prevede protejarea.

UPDATE: Expertii internationali ajung luni la locul prabusirii avionului in estul Ucrainei. Australia cere o rezolutie ONU pentru protectia lor

Zecilede experti interntionali plecati sa analizeze locul prabusirii avionului de pasageri in estul Ucrainei vor ajunge in zona controlata de rebelii prorusi in cursul zilei de luni, potrivit premierului olandez, Mark Rutte.

Vicepremierul ucrainean: Nu putem garanta securitatea expertilor internationali la locul prabusirii avionului malaysian

Vicepremierul ucrainean Volodimir Groisman, a avertizat ca Ucraina nu este in masura sa garanteze siguranta expertilor internationali la locul prabusirii avionului malaysian, zona fiind sub controlul.

Franta: Rusia sa faciliteze URGENT accesul la locul prabusirii avionului sau vor exista CONSECINTE

Presedintele Frantei, Francois Hollande, someaza Rusia sa faciliteze urgent accesul la locul prabusirii avionului malaysian, in estul Ucrainei, avertizand ca, in caz contrar, vor fi consecinte, potrivit AFP,.

Catastrofa aeriana in Ucraina: Niciun cadavru nu se mai afla la locul prabusirii avionului

Niciun cadavru nu mai este vizibil la locul prabusirii avionului malaezian aflat sub controlul separatistilor prorusi din estul Ucrainei, informeaza duminica un corespondent la fata locului al AFP.

Rebelii prorusi cer un armistitiu in schimbul garantarii securitatii la locul prabusirii avionului

Liderii separatisti din Donetk sunt dispusi sa garanteze securitatea expertilor internationali la locul prabusirii avionului malaysian, in estul Ucrainei, daca Administratia de la Kiev va accepta un armistitiu, relateaza AFP .

Tragedia din Ucraina: Rebelii prorusi cer un ARMISTITIU in schimbul garantarii securitatii la locul prabusirii avionului

Liderii separatisti din Donetk sunt dispusi sa garanteze securitatea expertilor internationali la locul prabusirii avionului malaysian, in estul Ucrainei, daca Administratia de la Kiev va accepta un armistitiu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )