Libnet.ro
UNICEF

10:30

Un ofiter de politie judiciara din Constanta, prins cand lua mita, a sarit in mare, pentru a scapa de procurorii DNA

B1 B1,
Un ofiter de politie judiciara din Constanta, prins cand lua mita, a sarit in mare, pentru a scapa de procurorii DNA

Situatie fara precedent la Constanta. Un ofiter de politie judiciara a sarit in mare in incercarea sa de a scapa de DNA. Laurentiu Marin Dobre, subcomisar de politie la Inspectoratul de Politie al. continuă pe B1

Politistul din Constanta prins in timp ce lua mita a fost arestat preventiv

Ofiterul de politie judiciara din Constanta care a fost retinut dupa ce a fost prins de procurorii DNA in timp ce primea 3. 000 de euro de la un denuntator ca sa nu dispuna inceperea urmaririi penale impotriva acestuia a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Un politist judiciar a sarit in mare cand a fost prins in flagrant de DNA luand mita 3.000 de euro

Un ofiter de politie judiciara din Constanta, care a fost prins in flagrant de procurorii DNA in timp ce primea 3. 000 de euro de la un denuntator ca sa nu dispuna inceperea urmaririi penale impotriva acestuia, a incercat sa scape de anchetatori, sarind in mare din barca in care se afla.

Constanta: Ofiterul de politie care se aruncase in apa cand procurorii care l-au prins in flagrant cand lua mita si au vrut sa il imobilizeze, arestat preventiv

Un ofiter de politie judiciara din cadrul IPJ Constanta - Serviciul de Investigatii Criminale a fost arestat preventiv vineri, in urma unei decizii a Tribunalului Constanta. Decizia nu este definitiva si.

Politistul care s-a aruncat in apa cand a fost prins cu spaga, arestat preventiv

25 -Ofiterul de politie judiciara din Constanta, retinut dupa ce a fost prins in flagrant de DNA cand primea 3. 000 de euro de la un denuntator ca sa nu dispuna inceperea urmaririi penale im.

Un politist constantean a sarit in mare pentru a scapa de procurorii DNA. Vezi motivul reactiei

Un ofiter de politie judiciara din Constanta a fost prins in flagrant de procurorii DNA in timp ce primea 3. 000 de euro de la un denuntator ca sa nu dispuna inceperea urmaririi penale impotriva acestuia. Pentru a scapa de anchetatori, el a sarit in mare din barca in care se afla.

Seful CJ Arad, retinut. Nicolae Iotcu a fost prins in flagrant cand lua mita

44 - Presedintele Consiliului Judetean Arad, liberalul Nicolae Iotcu, prins in flagrant cand primea 10. 000 de euro mita de la un om de afaceri, a fost retinut vineri seara, pentru 24 de ore, dupa ce a.

Perchezitii DIICOT in Calarasi si Constanta, la un grup infractional organizat specializat in proxenetism

Procurorii DIICOT impreuna cu ofiteri de politie judiciara din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate Calarasi efectueaza joi 12 perchezitii pe raza judetelor Calarasi si Constanta.

Seful CJ Arad, prins in flagrant cand lua mita, retinut pentru trafic de influenta

Presedintele Consiliului Judetean Arad, liberalul Nicolae Iotcu, prins in flagrant cand primea 10. 000 de euro mita de la un om de afaceri, a fost retinut, vineri seara, pe 24 de ore,pentru trafic de influenta, de catre procurorii anticoruptie, dupa ce a fost audiat aproape cinci ore la DNA Timisoara.

Seful CJ Arad, Nicolae Iotcu, prins cand primea 10.000 de euro mita de la un om de afaceri

Presedintele Consiliului Judetean CJ) Arad, liberalul Nicolae Iotcu, a fost prins in flagrant, vineri, de procurorii DNA Timisoara, in timp ce primea 10. 000 de euro mita de la un om de afaceri, pentru un contract de lucrari facute la Spitalul Judetean.

Surse: Seful CJ Arad, prins cand primea 10.000 de euro mita

Presedintele Consiliului Judetean CJ) Arad, liberalul Nicolae Iotcu, a fost prins in flagrant, astazi, de procurorii DNA Timisoara, in timp ce primea 10. 000 de euro mita pentru un contract de achizitii, ne-au spus surse judiciare.

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2478 seconds )