Libnet.ro
UNICEF

08:30

Olanda, tara cu mai multe biciclete decat oameni

Adevărul Adevărul,
Olanda, tara cu mai multe biciclete decat oameni

In Olanda, exista mai multe biciclete decat numarul de locuitori din tara, iar in orase precum Amsterdam si Haga peste 70% dintre calatorii se fac cu bicicleta. De la cei mai mici pana la cei mari, olandezii pedaleaza cu incredere pe strazile special create pentru biciclete, fiind un exemplu admirat de toate celelalte tari care aspira la politici verzi si la o mai buna functionare a societatii. continuă pe Adevărul

in stanga Nistrului sunt de 5 ori mai multe vulpi decat norma admisibila

Specialistii in sanatate din regiunea transnistreana sunt ingrijorati de populatia ridicata de vulpi. Potrivit celor mai recente date, aceasta este de 5 ori mai mare decat norma admisibila, iar pe 100 de hectare de teren densitatea rapitorilor este de 10 animale, transmite IPN.

Razboiul civil din Irak continua cu si mai multe victime.

Unul dintre cele mai sangeroase razboaie civile, cel dintre sunnitii si siitii din Irak, a facut noi victime. Cel putin 50 de oameni si-au pierdut viata si peste 140 au fost ranite la Bagdad, in noua atentate separate cu masini-capcana, comise sambata seara cu prilejul sarbatorii de sfarsit al Ramadanului, au informat surse medicale si de politie, informeaza Reuters. Atentatele, aproape simultane, au lovit mai multe cartiere din Bagdad, majoritatea locuite de siiti. Ramadanul a fost .

Spaniol retinut dupa ce ar fi inselat mai multe romance, pe Aeroportul Henri Coanda

Un spaniol acuzat ca a inselat mai multe romance, carora le-a promis ca le poate ajuta, contra-cost, sa se angajeze la o companie aeriana din Spania, a fost retinut, joi, dupa ce a fost prins in flagrant, pe Aeroportul Henri Coanda, de politistii de frontiera, informeaza Politia de Frontiera.

Un spaniol a fost retinut dupa ce ar fi inselat mai multe romance, pe Aeroportul Henri Coanda

Un spaniol acuzat ca a inselat mai multe romance, carora le-a promis ca le poate ajuta, contra-cost, sa se angajeze la o companie aeriana din Spania, a fost retinut, joi, dupa ce a fost prins in flagrant, pe.

7 boli intalnite mai des la femei decat la barbati

Exista anumite boli care le afecteaza doar pe femei. Mai exista si altele pe care le asociem doar cu femeile, desi ii pot afecta si pe barbati, cum ar fi cancerul de san sau tulburarile de alimentatie.

Olanda: Cei mai multi hoti de buzunare la Gay Parade, de origine romana

Cei mai multi hoti de buzunare in timpul Gay Parade, desfasurat weekendul trecut in capitala Olandei sunt de origine romana. 47 de persoane au fost prinse in flagrant in timp ce incercau sa sustraga bani.

Revolta in Grecia la un centru pentru detentia imigrantilor: Mai multe persoane au evadat, iar zece politisti au fost raniti

Zece politisti greci au fost raniti, sambata seara, in cadrul unei revolte ce a izbucnit la un centru pentru detentia imigrantilor clandestini in apropiere de Atena. Potrivit autoritatilor, mai multi.

California: Cativa hoti au returnat mai multe laptopuri si echipament IT dupa ce au aflat de la cine au furat

Si hotii au constiinta. O demonstreaza mai multi infractori din statul California, care , atunci cand au realizat de la cine au furat, au returnat imediat bunurile. Mai mult, hotii au trimis si o scrisoare prin.

Ambulanta rasturnata in Bucuresti. Mai multe persoane au fost ranite

O ambulanta in care se afla un pacient s-a rasturnat in centrul Capitalei. Accidentul a avut loc in apropiere de Piata Victoriei. Potrivit primelor informatii, ambulanta a fost lovita de un sofer neatent. Mai.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )