Libnet.ro
UNICEF

21:00

Olandez acuzat ca a dat mita unor functionari din Ministerul Sanatatii

România Liberă România Liberă,
Olandez acuzat ca a dat mita unor functionari din Ministerul Sanatatii

Un cetatean olandez este acuzat ca ar fi dat mita unor functionari din Ministerul Sanatatii. continuă pe România Liberă

Un cetatean olandez este urmarit penal pentru ca ar fi dat mita unor functionari din Ministerul Sanatatii

Un olandez este urmarit penal pentru ca ar fi dat, prin intermediari, bani si excursii unor functionari din Ministerul Sanatatii, informeaza Mediafax. Olandezul dadea mita pentru ca firma sa sa fie.

Un cetatean olandez ar fi dat mita unor functionari ai Ministerului Sanatatii, pentru a obtine contracte pentru firma proprie

Un olandez este urmarit penal pentru ca ar fi dat, prin intermediari, bani si excursii unor functionari din Ministerul Sanatatii, pentru ca firma sa sa fie favorizata la licitatiile publice organizate de MS pentru atribuirea unor contracte in cadrul unui proiect cofinantat de Banca Mondiala si BEI.

DNA: Cetatean olandez, urmarit penal pentru complicitate la dare de mita unor functionari de la Ministerul Sanatatii, pentru ca firma sa sa castige licitatii

Un cetatean olandez este urmarit penal de procurorii anticoruptie, aflandu-se sub control judiciar, pentru ca ar fi dat, prin intermediari, bani si excursii unor functionari din Ministerul Sanatatii, pentru ca firma sa sa fie favorizata la licitatiile publice organizate de minister pentru atribuirea unor contracte in cadrul unui proiect cofinantat de Banca Mondiala si BEI, anunta DNA intr-un comunicat.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2425 seconds )