Libnet.ro
UNICEF

11:00

Olandez decedat, dupa ce si-a pierdut intreaga familie in tragedia aviatica din estul Ucrainei

Adevărul Adevărul,
Olandez decedat, dupa ce si-a pierdut intreaga familie in tragedia aviatica din estul Ucrainei

Un olandez de 93 de ani a decedat marti, dupa ce si-a pierdut intreaga familie in tragedia aviatica din estul Ucrainei. Hendrik Palm a murit din cauza durerii teribile pe care i-a provocat decesul singurei sale fiice, Erla, dar si a ginerelui si celor doi nepoti adolescenti. continuă pe Adevărul

Un olandez a murit dupa ce si-a pierdut intreaga familie in tragedia aviatica din estul Ucrainei

Un olandez de 93 de ani a decedat marti, dupa ce si-a pierdut intreaga familie in tragedia aviatica din estul Ucrainei. Hendrik Palm a murit din cauza durerii teribile pe care i-a provocat decesul singurei sale fiice, Erla, dar si a ginerelui si celor doi nepoti adolescenti.

Prahova: Barbat decedat dupa ce a cazut intr-o rapa in Masivul Bucegi

Un barbat in varsta de 35 de ani care a urcat pe munte impreuna cu o familie a decedat, dupa ce a cazut intr-o prapastie in Masivul Bucegi, salvamontistii si jandarmii montani intervenind, duminica, pentru recuperarea trupului neinsufletit, relateaza Agerpres.

Statele Unite: Un condamnat la moarte a fost declarat decedat dupa doua ore de chin

Un condamnat la moarte a decedat, miercuri, dupa aproape doua ore in care s-a chinuit sa ramana in viata, relateaza AFP. Joseph Wood, 55 de ani, condamnat pentru uciderea fostei sale prietene si a tatalui.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2325 seconds )