Libnet.ro
UNICEF

08:00

Olguta Vasilescu este cercetata de DGA intr-un caz de santaj. ...

România Liberă România Liberă,
Olguta Vasilescu este cercetata de DGA intr-un caz de santaj. ...

Ofiterii de la Directia Generala Anticoruptie DGA) o cerceteaza pe Olguta Vasilescu, primarul Craiovei, pentru santaj in dosarul demiterii a doi directori de la Liceul Henri Coanda din Craiova, anunta B1TV. Anchetatorii spun ca Olguta Vasilescu l-ar fi santajat pe actualul Inspector General al ISJ Dolj, dorind inlocuirea acestuia cu finul sau, care este acum adjunct. Cei doi directori de la Liceul Henry Coanda, Mihai Dragu si Marius Tita au fost demisi in luna martie 2013. Ei s-au . continuă pe România Liberă

Olguta Vasilescu este cercetata de DNA intr-un caz de santaj. ...

Ofiterii de la Directia Generala Anticoruptie DGA) o cerceteaza pe Olguta Vasilescu, primarul Craiovei, pentru santaj in dosarul demiterii a doi directori de la Liceul Henri Coanda din Craiova, anunta B1TV. Anchetatorii spun ca Olguta Vasilescu l-ar fi santajat pe actualul Inspector General al ISJ Dolj, dorind inlocuirea acestuia cu finul sau, care este acum adjunct. Cei doi directori de la Liceul Henry Coanda, Mihai Dragu si Marius Tita au fost demisi in luna martie 2013. Ei s-au .

Primarul Craiovei, Olguta Vasilescu, cercetata de DGA pentru santaj si instigare

Ofiterii de la Directia Generala Anticoruptie DGA) o cerceteaza pe Olguta Vasilescu, primarul Craiovei, pentru santaj in dosarul demiterii a doi directori de la Liceul Henri Coanda din Craiova.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2646 seconds )