Libnet.ro
UNICEF

23:30

Olguta Vasilescu: Am fost intrebata daca-l denunt pe Klaus Iohannis

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Olguta Vasilescu: Am fost intrebata daca-l denunt pe Klaus Iohannis

ACTUALIZARE 19:55 Administratia Prezidentiala: Povestea doamnei Lia Olguta Vasilescu este neverosimila Administratia Prezidentiala precizeaza ca povestea primarului Craiovei, Lia Olguta Vasilescu, cu privire la presedintele Klaus Iohannis este neverosimila. *ACTUALIZARE 19:45 Primarul Craiovei, Lia Olguta Vasilescu, trimisa in judecata astazi, a declarat ca i s-a propus sa faca denunturi impotriva fostului primar al Sibiului, Klaus Iohannis, actual presedinte. continuă pe Ziarul Bursa

Primarul Craiovei, Olguta Vasilescu: Am fost intrebata daca-l denunt pe Klaus Iohannis

Primarul Craiovei, Lia Olguta Vasilescu, cea care a fost trimisa in judecata marti, a dezvaluit la Antena 3, ca i s-a propus sa faca denunturi impotriva fostului primar al Sibiului, Klaus Iohannis,.

Primarul Craiovei, Olguta Vasilescu, a fost trimisa in judecata pentru coruptie

Primarul Craiovei, Lia Olguta Vasilescu, merge in fata judecatorilor. Asta dupa ce DNA a trimis in judecata dosarul in care este acuzata de mai multe fapte de coruptie. Potrivit procurorilor,.

Lia Olguta Vasilescu: Procurorul mi-a cerut sa fac un denunt impotriva lui Klaus Iohannis (VIDEO)

Primarul Craiovei, Lia Olguta Vasilescu, a intervenit telefonic pentru B1TV si a facut dezvaluiri despre cum a decurs cazul sau la DNA. Cand m-am prezentat la DNA pentru a mi se pune sechestru pe.

Lia Olguta Vasilescu rupe tacerea: Mi s-a cerut sa fac denunturi impotriva lui Klaus Iohannis

Lia Olguta Vasilescu, primarul Craiovei, vine cu o dezvaluire incredibila in aceeasi zi in care Directia Nationala Anticoruptie a trimis-o in judecata. Mai exact, aceasta afirma ca.

Lia Olguta Vasilescu, trimisa in judecata pentru luare de mita si spalare de bani

ACTUALIZARE 14:22 Olguta Vasilescu: Am fost trimisa in judecata; nu stiu de ce a durat asa de mult Primarul Craiovei, Lia Olguta Vasilescu, afirma, pe pagina sa de Facebook, ca nu stie de ce a durat atat de mult pana cand a fost trimisa in judecata de catre DNA avand in vedere continutul dosarului. ------ Procurorii DNA au dispus trimiterea in judecata, in stare de libertate, a primarului municipiului Craiova, Lia Olguta Vasilescu, aceasta fiind acuzata de luare de mita patru infractiuni), folosirea autoritatii sau influentei in scopul obtinerii de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite doua infractiuni) si spalare de bani doua infractiuni), potrivit unui comunicat al DNA trimis redactiei.

Lia Olguta Vasilescu, trimisa in judecata de DNA pentru luare de mita (VIDEO)

Primarita Craiovei, Lia Olguta Vasilescu, a fost trimisa in judecata de catre procurorii DNA pentru luare de mita, informeaza B1 TV. in acelasi dosar a mai fost dispusa trimiterea in judeca.

Lia Olguta Vasilescu, primarul municipiului Craiova, a fost trimisa in judecata de DNA

Lia Olguta Vasilescu, primarul municipiului Craiova, a fost trimisa marti in judecata de procurorii anticoruptie sub acuzatiile de luare de mita, folosirea autoritatii sau influentei in scopul.

Primarul Craiovei, trimis in judecata. Lia Olguta Vasilescu: Nu stiu de ce a durat asa mult, avand in vedere continutul dosarului

Primarul Craiovei, Lia Olguta Vasilescu, a fost trimis in judecata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA).

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )