Libnet.ro
UNICEF

11:00

Oltchim in pericol sa rateze participarea in Liga Campionilor

Online Sport Online Sport,
Oltchim in pericol sa rateze participarea in Liga Campionilor

Fostul director general al SC Oltchim, Constantin Roibu, a declarat, duminica, intr-o conferinta de presa, ca situatia de la campioana Romaniei la handbal feminin este extrem de dificila, precizand ca daca nu va exista bugetul necesar, formatia valceana nu va incepe Liga Campionilor. continuă pe Online Sport

Oltchim Ramnicu Valcea, in pericol de a nu concura in Liga Campionilor. CS Oltchim nu mai poate sustine financiar echipa

Fostul director general al SC Oltchim, Constantin Roibu, a declarat, duminica, intr-o conferinta de presa, ca situatia de la campioana Romaniei la handbal feminin este extrem de dificila, precizand ca daca nu va exista bugetul necesar, formatia valceana nu va incepe Liga Campionilor, transmite Mediafax.

CFR Cluj a stabilit preturile pentru meciurile din Liga Campionilor

Conducerea clubului CFR Cluj a stabilit sa scoata la vanzare pachete cu bilete pentru meciurile de pe teren propriu din Liga Campionilor.

Criza de la Oltchim se face simtita si la echipa de handbal, care ar putea rata prezenta in Liga Campionilor

Fostul director general al SC Oltchim, Constantin Roibu, a declarat ca situatia de la campioana Romaniei la handbal feminin este extrem de dificila. CS Oltchim, de unde Roibu impreuna cu alti 15 directori si-au.

CS Oltchim nu-si mai poate sustine financiar echipa in Liga Campionilor!

Fost director general al SC Oltchim, Constantin Roibu a declarat astazi, intr-o conferinta de presa, ca situatia de la campioana Romaniei la handbal este extrem de dificila, precizand ca, daca nu va exista bugetul necesar, formatia valceana nu va incepe Liga Campionilor.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )