Libnet.ro
UNICEF

16:30

CE Oltenia: Compania a platit la noua luni 413 milioane lei la bugetul de stat si nu are datorii

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
CE Oltenia: Compania a platit la noua luni 413 milioane lei la bugetul de stat si nu are datorii

Complexul Energetic Oltenia a platit in primele noua luni, la buget, 413 milioane de lei si nu are datorii catre bugetul de stat, a anuntat miercuri compania, desi datele ANAF arata ca producatorul de energie are datorii pentru care Fiscul a lansat. continuă pe Wall-Street Ro

Fiscul executa silit Complexul Energetic Oltenia pentru datorii totale de 24,8 milioane lei la stat

Fiscul a demarat procedura de executare silita a Complexului Energetic Oltenia pentru datorii totale la stat de 24,8 milioane de lei acumulate pana la jumatatea anului, din care cea mai mare parte o reprezinta suma restanta la bugetul asigurarilor.

Vanzarile de masini electrice si hibride in Romania s-au dublat in primele noua luni din 2015

Vanzarile de autovehicule electrice si hibride noi in Romania au ajuns, in primele noua luni din acest an, la 332 de unitati, in crestere cu 111% fata de aceeasi perioada din 2014, potrivit statisticilor Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de Automobile APIA), citate de Agerpres. ro.

Aproximativ 7,037 milioane persoane au tranzitat cele doua aeroporturi din Bucuresti

Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti a inregistrat, in primele noua luni ale anului 2015, pe Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti si Aeroportul International Bucuresti-Baneasa Aurel Vlaicu, un trafic aerian de 7. 624 pasageri si 81. 776 miscari de aeronave aterizari si decolari). Din total, pe Aeroportul Henri Coanda s-au inregistrat 7. 901 pasageri si 73. 184 miscari de aeronave, potrivit unui comunicat al Companiei Nationale de Aeroporturi.

Despagubiri de 640 milioane lei pentru fermierii afectati de seceta

Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, a declarat ca, in urma celor convenite cu premierul si cu ministrul de Finante, la rectificarea bugetara de vineri ministerul pe care il conduce va primi 640 de milioane de lei pentru plata despagubirilor care vor fi alocate fermierilor ale caror culturi au fost afectate de seceta din aceasta vara, transmit surse din presa.

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2584 seconds )