Libnet.ro
UNICEF

23:00

Oltul, sub cod galben de ploi si vant

Adevărul Adevărul,
Oltul, sub cod galben de ploi si vant

Toamna si-a intrat definitiv in drepturi de joi 10 septembrie, dupa cel mai calduros inceput de septembrie din ultimii zeci de ani. Judetul Olt a fost plasat, de joi si pana vineri dupa-amiaza, sub incidenta unui cod galben de ploi si vant puternic. Meteorologii avertizeaza ca vantul va prezenta o intensificare deosebita in perioada vizata. continuă pe Adevărul

Cod portocaliu de ploi si vant puternic in 4 judete: Alte 13 judete se afla sub cod galben (VIDEO)

Meteorologii au emis un cod portocaliu de ploi si vant puternic valabil pentru patru judete, si anume Gorj, Arges, Valcea si Daambovita, informeaza B1 TV. Alte 13 judete se afla sub cod galben. Atentionarea.

Cod portocaliu de ploi in patru judete, cod galben de ploi si vant in 14 judete

Administratia Nationala de Meteorologia a emis un cod portocaliu de ploi insemnate cantitativ valabil in patru judete, de joi ora 20. 00 pana vineri ora 10. 00 si un cod galben de ploi si vant pentru 14 judete ce se refera la intervalul joi ora 16. 00 vineri ora 16.

Cod portocaliu de furtuni pentru patru judete din tara, in timp ce alte 14 se afla sub Cod galben

Patru judete din tara se afla, de joi si pana vineri, sub Cod portocaliu de furtuni, in timp ce alte 14 judete se afla sub Cod galben. Mai mult, in sudul si sud-vestul tarii vor fi rafale puternice de vant.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2449 seconds )