Libnet.ro
UNICEF

23:30

Omar Hayssam si Ovidiu Ohanesian, audiati la DNA in dosarul lui Yassin Mohamad

România Liberă România Liberă,
Omar Hayssam si Ovidiu Ohanesian, audiati la DNA in dosarul lui Yassin Mohamad

Omar Hayssam a fost adus, miercuri, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, pentru a fi audiat in dosarul in care medicul Mohamad Yassin, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Ovidiu Ohanesian, audiat la DNA in calitate de martor in dosarul medicului Mohamad Yassin

Ovidiu Ohanesian a fost audiat, in calitate de martor, in dosarul in care medicul Mohamad Yassin este cercetat pentru fapte de coruptie dupa ce i-ar fi cerut bani lui Omar Hayssam ca sa-l scoata din inchisoare. Acesta a precizat ca procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) au vrut sa afle care sunt cercurile relationale ale doctorului.

Ovidiu Ohanesian, audiat in dosarul lui Mohamad Yassin: Procurorii vor ajunge la Traian Basescu

Procurorii vor ajunge la Traian Basescu in dosarul rapirii jurnalistilor doar daca vor avea acces la informatii clasificate, sustine Ovidiu Ohanesian. Jurnalistul a fost audiat azi la DNA in dosarul lui Mohamad.

Ovidiu Ohanesian, audiat la DNA ca martor

Eduard Ovidiu Ohanesian unul dintre cei trei jurnalisti romani rapiti in Irak in 2005) a fost audiat, astazi, la Directia Nationala Anticoruptie DNA), ca martor, in dosarul in care medicul Mohamad Yassin este cercetat pentru presupuse fapte de coruptie comise in legatura cu Omar Hayssam, scriu surse din presa.

Ovidiu Ohanesian, audiat la DNA in calitate de martor in dosarul medicului Yassin

Unul dintre jurnalistii rapiti in Irak, Ovidiu Ohanesian, a fost audiat, in calitate de martor, in dosarul in care medicul Mohamad Yassin este cercetat pentru fapte de coruptie comise in legatura cu Omar Hayssam, el afirmand ca anchetatorii au vrut sa afle care sunt cercurile relationale ale doctorului, relateaza Mediafax.

Fostul secretar de stat Ovidiu Putura, audiat la DNA in dosarul de coruptie

Fostul secretar de stat din Ministerul Justitiei Ovidiu Putura a fost scos, luni, din Arestul Politiei Capitalei si dus la Directia Nationala Anticoruptie DNA) pentru a fi audiat in dosarul in care este acuzat de fapte de coruptie.

Ovidiu Ohanesian si Omar Hayssam, audiati la Directia Nationala Anticoruptie

15 Jurnalistul Ovidiu Ohanesian a ajuns miercuri la sediul Directiei Nationale Anticoruptie. La sosirea la DNA, Ohanesian a declarat ca a venit pentru a depune cateva documente. El a fost chemat si luni.

Omar Hayssam, scos din Arestul Central si dus la DNA pentru a fi audiat in dosarul in care medicul Mohamad Yassin este arestat preventiv

Sirianul Omar Hayssam a fost scos din Arestul Central al Capitalei si dus la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) pentru a fi audiat in dosarul in care medicul Mohamad Yassin a fost arestat preventiv pentru trafic de influenta. Ovidiu Ohanesian a ajuns miercuri la DNA pentru a da din nou declaratii in acest caz, asta dupa ce a mai fost audiat si luni.

Ovidiu Ohanesian, plangere penala impotriva celor responsabili de fuga lui Hayssam din tara. Numele lui Traian Basescu, pe lista jurnalistului

30 - Ovidiu Ohanesian a depus plangere penala impotriva mai multor persoane implicate in fuga lui Omar Hayssam din tara, inclusiv impotriva fostului presedinte, Traian Basescu. Plangerea vizeaza mai .

Procurorul care a cerut eliberarea lui Omar Hayssam si judecatoarea care a decis eliberarea sirianului, audiati la DNA

Procurorul Ciprian Nastasiu, cel care a cerut eliberearea lui Omar Hayssam, este audiat marti de procurorii DNA, informeaza B1 TV. Tot la sediul Directiei Nationale Anticoruptie este audiata si fosta judecatoarea.

Omar Hayssam, audiat la DNA in dosarul in care medicul Mohamad Yassin a fost arestat pentru coruptie

Omar Hayssam a fost adus, astazi, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, pentru a fi audiat in dosarul in care medicul Mohamad Yassin a fost arestat, dupa ce ar fi cerut doua milioane de euro pentru a interveni in obtinerea unei decizii de anulare.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )