Libnet.ro
UNICEF

23:00

Omar Hayssam, audiat la DNA in dosarul in care medicul Mohamad Yassin a fost arestat pentru coruptie

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Omar Hayssam, audiat la DNA in dosarul in care medicul Mohamad Yassin a fost arestat pentru coruptie

Omar Hayssam a fost adus, astazi, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, pentru a fi audiat in dosarul in care medicul Mohamad Yassin a fost arestat, dupa ce ar fi cerut doua milioane de euro pentru a interveni in obtinerea unei decizii de anulare. continuă pe Wall-Street Ro

Omar Hayssam, audiat la DNA

Omar Hayssam a fost adus miercuri dimineata la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, pentru a fi audiat in dosarul in care medicul Yassin Mohamad este acuzat de trafic de influenta.

Omar Hayssam, audiat la DNA

Omar Hayssam a fost adus, miercuri dimineata, la DNA, pentru audieri. Omar Hayssam a fost adus la DNA in jurul orei 9. 30, cu o duba a Administratiei Nationale a Penitenciarelor ANP), fiind escortat de.

Omar Hayssam, scos din Arestul Central si dus la DNA pentru a fi audiat in dosarul in care medicul Mohamad Yassin este arestat preventiv

Sirianul Omar Hayssam a fost scos din Arestul Central al Capitalei si dus la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) pentru a fi audiat in dosarul in care medicul Mohamad Yassin a fost arestat preventiv pentru trafic de influenta. Ovidiu Ohanesian a ajuns miercuri la DNA pentru a da din nou declaratii in acest caz, asta dupa ce a mai fost audiat si luni.

Omar Hayssam si Ovidiu Ohanesian, audiati la DNA in dosarul lui Yassin Mohamad

Omar Hayssam a fost adus, miercuri, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, pentru a fi audiat in dosarul in care medicul Mohamad Yassin, informeaza Mediafax.

Fostul secretar de stat Ovidiu Putura, audiat la DNA in dosarul de coruptie

Fostul secretar de stat din Ministerul Justitiei Ovidiu Putura a fost scos, luni, din Arestul Politiei Capitalei si dus la Directia Nationala Anticoruptie DNA) pentru a fi audiat in dosarul in care este acuzat de fapte de coruptie.

Fostul ziarist Dragos Nedelcu, audiat la DNA in dosarul lui Sergiu Lucinschi

Fostul ziarist Dragos Nedelcu a fost audiat miercuri la Directia Nationala Anticoruptie in dosarul lui Sergiu Lucinschi, fiul fostului presedinte al Republicii Moldova. Lucinschi este cercetat sub control judiciar pentru santaj si trafic de influenta.

Constantin Ostaficiuc, fostul lider PDL Timis, audiat la DNA in dosarul finantarii clubului Poli Timisoara

Fostul presedinte al Consiliului Judetean Timis, a fost chemat la DNA pentru a fi audit in dosarul finantarii echipei de fotbal Poli Timisoara din epoca Marian Iancu.

Ovidiu Ohanesian, audiat la DNA in calitate de martor in dosarul medicului Mohamad Yassin

Ovidiu Ohanesian a fost audiat, in calitate de martor, in dosarul in care medicul Mohamad Yassin este cercetat pentru fapte de coruptie dupa ce i-ar fi cerut bani lui Omar Hayssam ca sa-l scoata din inchisoare. Acesta a precizat ca procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) au vrut sa afle care sunt cercurile relationale ale doctorului.

Ovidiu Ohanesian, audiat la DNA ca martor

Eduard Ovidiu Ohanesian unul dintre cei trei jurnalisti romani rapiti in Irak in 2005) a fost audiat, astazi, la Directia Nationala Anticoruptie DNA), ca martor, in dosarul in care medicul Mohamad Yassin este cercetat pentru presupuse fapte de coruptie comise in legatura cu Omar Hayssam, scriu surse din presa.

Fostul procuror Ciprian Nastasiu, audiat la DNA

ACTUALIZARE 11:06 Fosta judecatoare Sofica Dumitrascu, audiata si ea la DNA Fosta judecatoare Sofica Dumitrascu a fost chemata si ea, azi, la DNA, pentru a fi audiata in dosarul in care medicul Mohamad Yassin este cercetat pentru fapte de coruptie comise in legatura cu Omar Hayssam, potrivit surselor din presa.

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2443 seconds )