Libnet.ro
UNICEF

23:00

Omar Hayssam, audiat la DNA

Antena3 Antena3,
Omar Hayssam, audiat la DNA

Omar Hayssam a fost adus, miercuri dimineata, la DNA, pentru audieri. Omar Hayssam a fost adus la DNA in jurul orei 9. 30, cu o duba a Administratiei Nationale a Penitenciarelor ANP), fiind escortat de. continuă pe Antena3

Omar Hayssam, audiat la DNA

Omar Hayssam a fost adus miercuri dimineata la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, pentru a fi audiat in dosarul in care medicul Yassin Mohamad este acuzat de trafic de influenta.

Omar Hayssam, audiat la DNA in dosarul in care medicul Mohamad Yassin a fost arestat pentru coruptie

Omar Hayssam a fost adus, astazi, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, pentru a fi audiat in dosarul in care medicul Mohamad Yassin a fost arestat, dupa ce ar fi cerut doua milioane de euro pentru a interveni in obtinerea unei decizii de anulare.

Omar Hayssam, scos din Arestul Central si dus la DNA pentru a fi audiat in dosarul in care medicul Mohamad Yassin este arestat preventiv

Sirianul Omar Hayssam a fost scos din Arestul Central al Capitalei si dus la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) pentru a fi audiat in dosarul in care medicul Mohamad Yassin a fost arestat preventiv pentru trafic de influenta. Ovidiu Ohanesian a ajuns miercuri la DNA pentru a da din nou declaratii in acest caz, asta dupa ce a mai fost audiat si luni.

Omar Hayssam si Ovidiu Ohanesian, audiati la DNA in dosarul lui Yassin Mohamad

Omar Hayssam a fost adus, miercuri, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, pentru a fi audiat in dosarul in care medicul Mohamad Yassin, informeaza Mediafax.

Procurorul care a cerut eliberarea lui Omar Hayssam si judecatoarea care a decis eliberarea sirianului, audiati la DNA

Procurorul Ciprian Nastasiu, cel care a cerut eliberearea lui Omar Hayssam, este audiat marti de procurorii DNA, informeaza B1 TV. Tot la sediul Directiei Nationale Anticoruptie este audiata si fosta judecatoarea.

Ovidiu Ohanesian, audiat la DNA in calitate de martor in dosarul medicului Mohamad Yassin

Ovidiu Ohanesian a fost audiat, in calitate de martor, in dosarul in care medicul Mohamad Yassin este cercetat pentru fapte de coruptie dupa ce i-ar fi cerut bani lui Omar Hayssam ca sa-l scoata din inchisoare. Acesta a precizat ca procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) au vrut sa afle care sunt cercurile relationale ale doctorului.

Ovidiu Ohanesian si Omar Hayssam, audiati la Directia Nationala Anticoruptie

15 Jurnalistul Ovidiu Ohanesian a ajuns miercuri la sediul Directiei Nationale Anticoruptie. La sosirea la DNA, Ohanesian a declarat ca a venit pentru a depune cateva documente. El a fost chemat si luni.

Mohamad Yassin, arestat definitiv pentru ca ar fi cerut 2 milioane euro pentru eliberarea lui Omar Hayssam

Medicul Mohamad Yassin a fost arestat, in urma unei decizii definitive a Curtii de Apel Bucuresti CAB), fiind acuzat de trafic de influenta, dupa ce ar fi cerut aproximativ doua milioane de euro pentru a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )