Libnet.ro
UNICEF

07:30

Omar Hayssam ar putea fi adus astazi la Tribunalul Bucuresti

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Omar Hayssam ar putea fi adus astazi la Tribunalul Bucuresti

Omar Hayssam - aflat din 19 iulie in custodia Politiei Romane, potrivit autoritatilor - ar putea fi adus, astazi, la Tribunalul Bucuresti TB), pentru judecarea unui dosar al sau in care procurorii DIICOT il acuza de inselaciune si delapidare. continuă pe Ziarul Bursa

Omar Hayssam ar putea fi adus marti la Tribunalul Bucuresti, pentru judecarea dosarului de inselaciune si delapidare

Omar Hayssam - aflat din 19 iulie in custodia Politiei Romane, potrivit autoritatilor - ar putea fi adus, marti, la Tribunalul Bucuresti TB), pentru judecarea unui dosar al sau in care procurorii DIICOT il acuza de inselaciune si delapidare, scrie Mediafax.

Teroristul Omar Hayssam asteptat azi la Tribunalul Bucuresti, in dosarul in care este acuzat de inselaciune si delapidare

Teroristul Omar Hayssam va aparea marti in public pentru prima data de la revenirea in tara,. El este asteptat in fata instantei Tribunalului Bucuresti TB) care va dezbate cererea procurorilor DIICOT de arestare preventiva a sirianului in dosarul in care este acuzat de inselaciune si delapidare. Prejudiciul in acest caz se ridica la 20 de milioane de euro.

UPDATE Teroristul Omar Hayssam asteptat azi la Tribunalul Bucuresti, in dosarul in care este acuzat de inselaciune si delapidare

Teroristul Omar Hayssam va aparea marti in public pentru prima data de la revenirea in tara. El este asteptat in fata instantei Tribunalului Bucuresti TB) care va dezbate cererea procurorilor DIICOT de arestare preventiva a sirianului in dosarul in care este acuzat de inselaciune si delapidare. Prejudiciul in acest caz se ridica la 20 de milioane de euro.

Hayssam ar putea fi adus, maine, la Tribunalul Bucuresti

Omar Hayssam ar putea fi adus, maine, la Tribunalul Bucuresti TB), pentru judecarea unui dosar al sau in care procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) il acuza de inselaciune si delapidare, conform surselor de presa.

Omar Hayssam ar putea ajunge marti in fata instantei

Omar Hayssam ar putea fi adus marti la Tribunalul Bucuresti, unde se judeca un nou termen in dosarul Manhattan, in care este acuzat de savarsirea infractiunii de delapidare, prejudiciul fiind de aproximativ 20 milioane de euro. Hayssam a fost trimis in judecata in acest dosar in octombrie 2012.

Omar Hayssam ar putea ajunge marti in fata instantei

Omar Hayssam ar putea fi adus marti la Tribunalul Bucuresti, unde se judeca un nou termen in dosarul Manhattan, in care este acuzat de savarsirea infractiunii de delapidare, prejudiciul fiind de aproximativ 20 milioane de euro.

Omar Hayssam ar putea ajunge marti in fata instantei.

Omar Hayssam ar putea fi adus marti la Tribunalul Bucuresti, unde se judeca un nou termen in dosarul Manhattan, in care este acuzat de savarsirea infractiunii de delapidare, informeaza Mediafax. Prejudiciul este estimat la aproximativ 20 milioane de euro. Hayssam a fost trimis in judecata in acest dosar in octombrie 2012 de procurorii DIICOT, alaturi de fratele sau, Mohamad Omar, cumnatul lui, Mihai Nasture, si doi parteneri de afaceri, Viorel Vasile Mafteuca si Doina .

Omar Hayssam ar putea fi incarcerat la Penitenciarul Rahova

Omar Hayssam ar putea fi incarcerat la Penitenciarul Rahova in regim de maxima siguranta, potrivit unor surse. Sirianul ar putea aparea, marti, in publibc pentru prima oara de la revenirea in tara. Omar.

Adevarul LIVE Grigore Cartianu, despre atentatul la coabitare al teroristului Omar Hayssam

Jurnalistul Grigore Cartianu vorbeste astazi, la Adevarul Live, despre controversele starnite de aducerea lui Omar Hayssam in tara si semnele de intrebare care s-au ridicat de la fuga lui.

Administratia Penitenciarelor si Politia Capitalei au comunicat Tribunalului ca nu se stie locul in care se afla Omar Hayssam

Administratia Nationala a Penitenciarelor si Politia Capitalei au comunicat Tribunalului ca nu se stie locul in care se afla Omar Hayssam, astfel ca acesta nu a putut sa fie adus marti la instanta pentru judecarea dosarului in care procurorii DIICOT il acuza de inselaciune si delapidare, potrivit Mediafax. Tribunalul Bucuresti a luat in discutie, marti, dosarul in care Omar Hayssam este acuzat de inselaciune si delapidare.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )