Libnet.ro
UNICEF

05:30

Omer Tetik nu va fi presedintele CA al Credit Europe Bank Romania

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Omer Tetik nu va fi presedintele CA al Credit Europe Bank Romania

Credit Europe Bank Romania anunta ca, incepand cu sfarsitul lunii mai, Omer Tetik nu va mai activa ca presedinte al Consiliului de Administratie si CEO in cadrul bancii, conform unui comunicat remis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Omer Tetik, presedintele Credit Europe Bank, a fost numit director general la Banca Transilvania

Actualul presedinte al Credit Europe Bank Romania, Omer Tetik, a fost numit director general al Bancii Transilvania TLV), post vacant de mai mult de un an, dupa plecarea lui Robert Rekkers, a anuntat astazi banca. Tetik ii anuntase pe actionarii Credit Europe Bank ca va inceta colaborarea cu banca incepand cu mijlocul lunii mai, potrivit unor surse bancare.

Mirela Bordea il va inlocui pe Omer Tetik la sefia Credit Europe Bank Romania, dupa ce acesta a devenit CEO al rivalilor de la Banca Transilvania

De la sfarsitul lunii mai, Omer Tetik nu va mai activa ca Presedinte al Consiliului de Administratie si CEO in cadrul bancii, alegand sa urmeze alte oportunitati profesionale, se arata intr-un comunicat al CEB. Pana la numirea de catre Consiliul de Administratie a unui nou Presedinte atributiile acestei pozitii vor fi exercitate de catre d-na Mirela Bordea, in prezent Chief Control Officer, cu sprijinul membrilor Comitetului de Conducere al bancii.

Omer Tetik, ex-CEO al Credit Europe, a devenit CEO al Bancii Transilvania

Omer Tetik este noul director general al Bancii Transilvania, desemnat de Consiliul de Administratie BT pentru a coordona activitatea bancii. Anterior, Omer Tetik a indeplinit functia de Presedinte al Credit Europe Bank Romania si al Consiliului de Administratie al respectivei banci. Mandatul va incepe la 1 iunie a. c. , iar exercitarea functiei va fi facuta dupa avizarea sa de catre BNR, a anuntat marti banca transilvana.

Fostul presedinte al Credit Europe, Omer Tetik este noul CEO al Bancii Transilvania: isi va exercita functia dupa avizarea BNR

Consiliul de Administratie al Bancii Transilvania a desemnat noul director general al Bancii. Acesta este Omer Tetik, cel care a indeplinit atat functia de presedinte al Credit Europe Bank, cat si al.

Omer Tetik, noul director al BT

Banca Transilvania anunta, astazi, numirea lui Omer Tetik in functia de Director General al bancii, conform unui comunicat de presa emis de banca.

Avans al depozitelor si creditelor de consum la Alpha Bank Romania

Depozitele Alpha Bank in Romania au avansat in primul trimestru cu 12% fata de perioada similara din 2012, la 1,35 miliarde de euro, creditele de consum urcand cu 47,8%, la 344 milioane de euro, potrivit rezultatelor anuntate, vineri, de banca elena.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )