Libnet.ro
UNICEF

11:00

OMS: Hepatita este o maladie care face aproape la fel de multe victime ca SIDA

B1 B1,
OMS: Hepatita este o maladie care face aproape la fel de multe victime ca SIDA

Hepatita este o maladie care face aproape la fel de multe victime ca SIDA, cauzand aproximativ 1,4 milioane de decese in fiecare an, au anuntat, joi, la Geneva expertii de la Organizatia Mondiala a Sanatatii. continuă pe B1

Organizatia Mondiala a Sanatatii: Hepatita face aproape la fel de multe victime ca SIDA

Hepatita este o maladie care face aproape la fel de multe victime ca SIDA, cauzand aproximativ 1,4 milioane de decese in fiecare an, au anuntat, joi, la Geneva expertii de la Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS), citati de AFP.

Iordania a propus la ONU un proiect de rezolutie care face apel la incetarea focului in Fasia Gaza

Iordania a propus, marti, la Consiliul de Securitate ONU, un proiect de rezolutie care face apel la incetarea focului intre Israel si miscarea islamista palestiniana Hamas, dar si la anularea blocadei.

Parlamentarii romani tin pasul cu moda de peste Ocean. Masina care face furori la Hollywood, in garajul unui deputat PNL

Parlamentarii romani tin pasul cu moda de peste ocean. Masina electrica Tesla care a facut furori la Hollywood a ajuns si in Romania in garajul unui deputat PNL. Mircea Cazan a dat aproape 70. 000 de euro pe.

Cristiano Ronaldo a refuzat sa probeze produsul pentru care face reclama in Japonia

Cristiano Ronaldo Real Madrid) a aparut in cadrul unei conferinte de presa in Japonia pentru a prezenta in produs ciudat, caruia ii face reclama. Produsul este un aparat creat pentru tonifierea muschilor faciali. Acesta este format dintr-o bila care trebuie stransa intre dinti, iar miscarea capului antreneaza doua laterale flexibile, legate de bila, prin care muschii fetei sunt antrenati si intariti. Desi a vorbit de bine despre acest produs, Ronaldo nu l-a probat in fata camerelor, proba trebuind sa fie realizata de reprezentantul companiei.

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )