Libnet.ro
UNICEF

23:30

Omul de afaceri Arpad Paszkany, audiat la DNA: Nu am voie sa spun nimic (VIDEO)

B1 B1,
Omul de afaceri Arpad Paszkany, audiat la DNA: Nu am voie sa spun nimic (VIDEO)

Omul de afaeri Arpad Paszkany este audiat, marti, la Directia Natoionala Anticoruptie DNA) in calitate de martor, relateaza B1 TV. Nu am voie sa spun nimic. Am dat o declaratie scurta, a declarat el la. continuă pe B1

Omul de afaceri Arpad Paszkany, audiat la DNA: Nu am voie sa spun nimic

Omul de afaceri clujean Arpad Paszkany a fost audiat la DNA. Procurorii i-au luat declaratii in calitate de martor intr-un dosar mai vechi care ar viza fapte pretrecute in urma cu mai multi ani.

Omul de afaceri Arpad Paszkany, audiat la DNA

Omul de afaceri Arpad Paszkany, patronul clubului CFR Cluj, ar fi audiat la aceasta ora la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, potrivit surselor din presa.

Arpad Paszkany, la DNA: Am fost audiat ca martor, am dat o declaratie scurta

ACTUALIZARE 15:51 Arpad Paszkany le-a spus jurnalistilor, la iesirea de la DNA, ca a fost audiat ca martor, a dat o declaratie scurta, insa a refuzat sa precizeze despre ce dosar este vorba.

Paszkany, audiat la DNA

Omul de afaceri Arpad Paszkany este audiat, marti, la Directia Nationala Anticoruptie DNA) in calitate de martor, relateaza B1 TV.

Omul de afaceri Dinu Pescariu, audiat la DNA in dosarul Microsoft

Omul de afaceri Dinu Pescariu este audiat, luni, la Directia Nationala Anticoruptie DNA), in dosarul Microsoft, el fiind cel care a denuntat-o pe Elena Udrea ca i-ar fi cerut 500. 000 de euro pentru a-i rezolva problemele din justitie, informeaza Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2655 seconds )