Libnet.ro
UNICEF

01:05

Omul de afaceri Dinu Pescariu, audiat la DNA in dosarul Microsoft

România Liberă România Liberă,
Omul de afaceri Dinu Pescariu, audiat la DNA in dosarul Microsoft

Omul de afaceri Dinu Pescariu este audiat, luni, la Directia Nationala Anticoruptie DNA), in dosarul Microsoft, el fiind cel care a denuntat-o pe Elena Udrea ca i-ar fi cerut 500. 000 de euro pentru a-i rezolva problemele din justitie, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Dinu Pescariu, audiat la DNA in calitate de martor in dosarul Microsoft

Dinu Pescariu este audiat, luni, la Directia Nationala Anticoruptie, in calitate de martor in dosarul Microsoft. Elena Udrea a fost denuntata la DNA de omul de afaceri Dinu Pescariu, vizat in dosarul Microsoft, .

UPDATE. Denuntatorul Elenei Udrea, audiat acum la DNA

Omul de afaceri Dinu Pescariu a fost adus, in jurul orei 14:00, la sediul DNA. Pescariu este unul dintre denuntatorii din dosarul Microsoft, dosar in care Elena Udrea a fost arestata.

UPDATE. Denuntatorul Elenei Udrea a fost audiat la DNA

Omul de afaceri Dinu Pescariu a fost adus, in jurul orei 14:00, la sediul DNA. Pescariu este unul dintre denuntatorii din dosarul Microsoft, dosar in care Elena Udrea a fost arestata.

Gheorghe Stefan, adus cu duba la DNA pentru audieri in dosarul Microsoft

Primarul municipiului Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, a fost adus vineri cu duba la sediul Directiei Nationale Anticoruptie unde va da noi declaratii in dosarul Microsoft, potrivit unor surse citate de B1.

Sinteza zilei: Noua milioane de euro, spaga Elenei Udrea in dosarul Microsoft

Mihai Gadea a prezentat, in editia de luni seara a emisiunii Sinteza zilei, cat inseamna, vizual vorbind, spaga de 9 milioane de euro pe care Elena Udrea a luat-o in dosarul Microsoft. Am adus aici noua.

Cand va fi judecata contestatia depusa de Elena Udrea fata de arestarea sa in dosarul Microsoft

Inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ) va judeca marti judecarea contestatiei depuse de deputatul Elena Udrea fata de arestarea sa preventiva in dosarul Microsoft, informeaza Agerpres. Elena Udrea.

Ruxandra Dragomir (PMP) il ataca pe Dinu Pescariu si il anunta ca trebuie sa dea uitarii prietenia care i-a legat

Basistilor nu le place Dinu. Dupa celebra afirmatie a lui Traian Basescu ,Sa iti fie rusine, Dinu Patriciu, un alt apropiat al Elenei Udrea foloseste sintagma. Ruxandra Dragomir, buna prietena cu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )