Libnet.ro
UNICEF

20:30

Omul de afaceri Ilie Dragan, retinut in dosarul in care este arestat cumnatul premierului Victor Ponta

Adevărul Adevărul,
Omul de afaceri Ilie Dragan, retinut in dosarul in care este arestat cumnatul premierului Victor Ponta

Omul de afaceri Ilie Florin Dragan, director in cadrul S. Grossmann Engineering Group S. , la data faptelor, a fost retinut de procurorii anticoruptie din Ploiesti, in dosarul fraudarii de fonduri europene in care este arestat preventiv Iulian Hertanu, cumnatul premierului Victor Ponta. continuă pe Adevărul

Omul de afaceri Ilie Dragan, retinut in dosarul cumnatului lui Victor Ponta

Omul de afaceri Ilie Dragan a fost retinut pentru 24 de ore de procurorii DNA, urmand sa fie dus, vineri, in fata magistratilor cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile. Stire in curs de actualizare.

Omul de afaceri Ilie Dragan, directorul Grossmann, retinut in dosarul cumnatului lui Ponta

Omul de afaceri Ilie Dragan, director al SC Grossmann Engineering SRL, a fost retinut procurorii de DNA Ploiesti, in dosarul fraudarii de fonduri europene in care este arestat preventiv cumnatul premierului.

Ilie Dragan, directorul Grossmann, retinut in dosarul fraudarii de bani UE in care este arestat cumnatul lui Ponta

Omul de afaceri Ilie Dragan, director al SC Grossmann Engineering SRL, a fost retinut procurorii de DNA Ploiesti, in dosarul fraudarii de fonduri europene in care este arestat preventiv Iulian Hertanu, cumnatul premierului Victor Ponta, noteaza.

Ilie Dragan, omul-cheie in dosarul cumnatului premierului Victor Ponta, arestat pentru 30 de zile

Omul de afaceri Ilie Dragan a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Instanta a decis ca omul de afaceri va fi cercetat in stare de arest preventiv, dupa ce, joi, acesta a fost audiat timp de mai multe ore la.

Ce spune Ilie Sarbu despre dosarul in care este implicat cumnatul lui Ponta

Liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu a sustinut marti despre dosarul in care e implicat cumnatul premierului ca are retineri in a comenta subiectul si ca justitia trebuie sa-si faca treaba, informeaza Mediafax.

Administrator la trei firme, retinut in dosarul in care este vizat cumnatul lui Ponta

Vladimir Ciorba, administrator si asociat la trei firme, vizat in dosarul lui Iulian Hertanu, cumnatului lui Victor Ponta, a fost retinut de procurorii DNA Ploiesti, informeaza Mediafax. Ciorba a fost.

Fostul consilier judetean Mihai Coman, retinut in dosarul in care este vizat cumnatul lui Ponta

Fostul consilier judetean Mihai Coman a fost retinut, marti seara, de catre procurorii DNA Ploiesti, pentru 24 de ore, dupa ce a fost audiat peste opt ore, la sediul institutiei, intr-un dosar privind fraudarea.

Directorul Grossmann, retinut in dosarul cumnatului lui Ponta

Omul de afaceri Ilie Dragan, director al SC Grossmann Engineering SRL, a fost retinut procurorii de DNA Ploiesti, in dosarul fraudarii de fonduri europene in care este arestat preventiv Iulian Hertanu, cumnatul premierului Victor Ponta, informeaza Mediafax.

inca un retinut in dosarul cumnatului lui Victor Ponta

Omul de afaceri Ilie Dragan a fost retinut pentru 24 de ore de procurorii anticoruptie. Dragan va fi dus, vineri, in fata magistratilor cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile, conform B1TV.

Directorul Grossmann, arestat in dosarul fraudarii fondurilor UE

ACTUALIZARE 22:35 Omul de afaceri Ilie Dragan, director al SC Grossmann Engineering SRL, a fost arestat preventiv, in dosarul privind deturnarea de fonduri europene destinate unui proiect de extinderea lucrarilor de canalizare in orasul Comarnic, in care este arestat si Iulian Hertanu, cumnatul premierului, potrivit surselor din presa. * Sebastian Ghita, Vlad si Mircea Cosma contesta controlul judiciar dispus de DNA * Ponta: Cumnatul meu nu a avut niciun contract cu Guvernul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )