Libnet.ro
UNICEF

14:00

OMV, din nou in bratele Gazprom. Cele doua grupuri au semnat un memorandum privind un schimb de active si colaborare pentru gazoducte

Adevărul Adevărul,
OMV, din nou in bratele Gazprom. Cele doua grupuri au semnat un memorandum privind un schimb de active si colaborare pentru gazoducte

Gigantul rus Gazprom si grupul austriac OMV au incheiat, joi, la St. Petersburg, un memorandum de intelegere, neangajant, pentru colaborarea la proiecte pe termen lung in domeniul exploatarii unor zacaminte petrolifere si al constructiei a doua conducte de gaze, pe langa actualul gazoduct Nord Stream. continuă pe Adevărul

Fergie, gata sa fie din nou mama?

Planuri mari pentru Fergie si Josh Duhamel. Despre cele doua staruri se zvoneste ca planuiesc sa-si mareasca familia.

Premierul sarb s-a declarat socat de planul Ungariei de a ridica un gard la frontiera dintre cele doua state

Prim-ministrul Serbiei, Aleksandar Vucici, s-a declarat socat de planul Ungariei de a ridica un gard inalt de patru metri de-a lungul frontierei dintre cele doua state, pentru a stopa afluxul de imigranti pe.

Acuzatii reciproce intre cele doua Corei privind gestionarea focarului MERS

Cele doua Corei s-au acuzat reciproc pentru focarul virusului MERS care afecteaza Coreea de Sud si a provocat moartea a 16 persoane, relateaza AGERPRES. Seulul a condamnat energic atacurile pe care Phenianul le-a.

Zahia, din nou goala. Dar nu pentru bani, ci pentru animale

Dornica sa iasa din nou in fata si stiind ca nu prea mai are multe de aratat, Zahia uimeste din nou.

Alina Bica, din nou in fata instantei: Este o chestiune de prestigiu in ceea ce ma priveste. Evident ca o sa fie o problema pentru judecator sa ma judece in dosar (VIDEO)

Alina Bica, fosta sefa DIICOT, s-a prezentat din nou in fata instantei, informeaza B1 TV. Fosta sefa DIICOT a declarat pentru jurnalisti ca ea nu considera ca merita nicio masura, pentru ca nu a facut.

Romania data, DIN NOU, in judecata de CE. Ce prevedere a incalcat

Romania este data, din nou, in judecata de Comisia Europeana CE) pentru ca nu a a adoptat un plan de urgenta privind securitatea aprovizionarii cu gaze naturale, lipsa unui astfel de plan afectand capacitatea Romaniei de a face fata unei posibile situatii de criza.

Adam Lambert, gata sa se indragosteasca din nou

Adam Lambert este pregatit pentru iubire. Cantaretul a marturisit ca vrea sa se indragosteasca din nou.

Pirateria Game of Thrones uimeste din nou odata cu finalului sezonului

Nu este prima si nici ultima oara cand veti citi acest titlu, atata timp cat Game of Thrones va continua sa fie difuzat la televizor undeva pe mapamond. HBO continua sa fie un serviciu de televiziune premium, motiv pentru care, multi internauti nu si-l permit. Acesta este insa doar unul dintre motivele pentru care un [] Pirateria Game of Thrones uimeste din nou odata cu finalului sezonului Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

George Michael, din nou la reabilitare pentru consumul de droguri

Noi probleme pentru George Michael. Cantaretul s-a internat din nou la reabilitare, de data aceasta intr-un centru din Elvetia, pentru a se trata de abuzul de substante.

Derivatul pe euro/dolar, din nou cel mai cerut produs

Dupa doua sedinte cu volume peste medie, sesiunea de la mijlocul saptamanii se anunta una pe aceeasi linie, intrucat, dupa jumatate de sedinta, se inregistrau 51 de contracte, cu o valoare ce depasea 700. 000 de lei.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )