Libnet.ro
UNICEF

10:30

OMV Petrom vrea depozite de titei. Vezi unde.

România Liberă România Liberă,
OMV Petrom vrea depozite de titei. Vezi unde.

OMV Petrom SNP) va transforma o parte din instalatiile rafinariei Arpechim Pitesti, aflata in conservare, intr-un depozit de titei, a declarat marti, intr-o conferinta de presa, directorul general al companiei petroliere, Mariana Gheorghe, potrivit Mediafax. Activitatea la Arpechim s-a oprit. Repozitionam o parte din activele de acolo ca terminal pentru titei si produse petroliere. Ele vor trebui autorizate ca depozit de produse petroliere, a afirmat Gheorghe. In februarie, Gheorghe afirma . continuă pe România Liberă

Profitul net al OMV Petrom a crescut cu 18% in primul semestru

Profitul net al OMV Petrom simbol SNP) a crescut cu 18% in primul semestru, la 2,393 miliarde lei, se arata intr-un comunicat remis Bursei de Valori Bucuresti.

Profitul net al OMV Petrom a crescut cu 18% in primul semestru

Update 11:50 Actiunile OMV Petrom SNP) au urcat cu 2,3%, dupa publicarea rezultatelor financiare inregistrate in primul semestru.

Petrom va transforma in depozit de titei o parte din instalatiile Arpechim

OMV Petrom va transforma o parte din instalatiile rafinariei Arpechim Pitesti, aflata in conservare, intr-un depozit de titei, a declarat Mariana Gheorghe, directorul general al companiei, intr-o conferinta de presa.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )