Libnet.ro
UNICEF

12:00

Petrom va transforma in depozit de titei o parte din instalatiile Arpechim

Adevărul Adevărul,
Petrom va transforma in depozit de titei o parte din instalatiile Arpechim

OMV Petrom va transforma o parte din instalatiile rafinariei Arpechim Pitesti, aflata in conservare, intr-un depozit de titei, a declarat Mariana Gheorghe, directorul general al companiei, intr-o conferinta de presa. continuă pe Adevărul

RBS vinde o parte din divizia sa indiana

Royal Bank of Scotland Group Plc RBS), cea mai mare banca britanica detinuta de stat, vinde o parte din operatiunile pe care le deruleaza in India catre Ratnakar Bank Ltd. Decizia instrainarii vine dupa esecul de anul trecut al discutiilor cu HSBC Holdings Plc din Marea Britanie pe marginea acestei vanzari.

OMV Petrom vrea depozite de titei. Vezi unde.

OMV Petrom SNP) va transforma o parte din instalatiile rafinariei Arpechim Pitesti, aflata in conservare, intr-un depozit de titei, a declarat marti, intr-o conferinta de presa, directorul general al companiei petroliere, Mariana Gheorghe, potrivit Mediafax. Activitatea la Arpechim s-a oprit. Repozitionam o parte din activele de acolo ca terminal pentru titei si produse petroliere. Ele vor trebui autorizate ca depozit de produse petroliere, a afirmat Gheorghe. In februarie, Gheorghe afirma .

Turcia isi retrage o parte din trupele de mentinere a pacii din Liban

Turcia isi va retrage o parte a trupelor din cadrul Misiunii ONU de mentinerea pacii in Liban FINUL), au anuntat sambata surse din Turcia si de la ONU, care exclud o legatura intre aceasta decizie si rap.

Gruia Stoica: Suntem bancabili. Avem o parte din banii pentru CFR Marfa

Omul de afaceri Gruia Stoica, proprietarul Grampet-GFR companie declarata castigatoare in procesul de privatizare a CFR Marfa), sustine ca detine o parte serioasa din banii pentru achizitionarea pachetului de 51% din actiuni, pentru restul.

Rusia. Un chirurg a furat o parte din heroina extrasa din stomacul unui traficant de droguri

Un chirurg din centrul Rusiei a furat cinci grame de heroina, pe care a extras-o in timpul operatiei din stomacul unui traficant de droguri, a anuntat luni Ministerul rus de Interne, potrivit.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )