Libnet.ro
UNICEF

14:00

Gruia Stoica: Suntem bancabili. Avem o parte din banii pentru CFR Marfa

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Gruia Stoica: Suntem bancabili. Avem o parte din banii pentru CFR Marfa

Omul de afaceri Gruia Stoica, proprietarul Grampet-GFR companie declarata castigatoare in procesul de privatizare a CFR Marfa), sustine ca detine o parte serioasa din banii pentru achizitionarea pachetului de 51% din actiuni, pentru restul. continuă pe Wall-Street Ro

EXCLUSIV Gruia Stoica, proprietarul GFR: Am avut deja discutii cu Consiliul Concurentei pentru ca ne preocupa cat se poate de serios avizul Bruxelles-ului

Grup Feroviar Roman GFR), compania care a castigat licitatia pentru preluarea a 51% din CFR Marfa, a avut discutii preliminare cu Consiliul Concurentei privind acordul din punct de vedere concurential asupra tranzactiei si este preocupata serios de avizul Bruxelles-ului privind preluarea, a declarat pentru Adevarul Gruia Stoica, proprietarul GFR.

Gruia Stoica se pregateste pentru privatizarea operatorului feroviar elen

Printre intalnirile pe care le are cu bancile si consultantii in vederea preluarii CFR Marfa, Gruia Stoica, proprietarul Grup Feroviar Roman companie din grupul Grampet, desemnata castigatoare in procesul de vanzare a 51% din actiunile operatorului nostru feroviar de marfa), pregateste documentele pentru participarea la procedura de privatizare a companiei feroviare din Grecia.

Judecatoarea cercetata pentru o spaga de un milion de euro, parte din completul care a anulat condamnarea lui Dinel Staicu

Judecatoarea Veronica Cirstoiu, cercetata pentru luare de mita si trafic de influenta, a facut parte din completul care a anulat condamnarea la sapte ani de inchisoare cu executare primita de Dinel Staicu in.

Guvernul refuza sa spuna cat a costat turneul asiatic al premierului Victor Ponta si ce persoane au facut parte din delegatie

Premierul Victor Ponta a promis in urma cu mai mult de o luna ca orice cheltuiala publica, a Secretariatului General al Guvernului va fi facuta public. Declaratia a fost facuta in timpul vizitei sale la Beijing, in fata ziaristilor, si se referea la cheltuielile pe care le-a suportat Guvernul pentru turneul asiatic de o saptamana efectuat de premier. Pe 3 iulie, la doar o zi dupa intoarcerea in tara a delegatiei conduse de premier, HotNews. ro a solicitat Guvernului, in baza Legii 544/2001 privind liberul acces la informatiile de interes public, informatii legate de valoarea cheltuielilor si persoanele care au facut parte din delegatie. In ciuda insistentelor HotNews. ro, nici pana astazi, 8 august, nu au fost transmise informatiile solicitate, chiar daca Legea prevede ca autoritatile au obligatia sa raspunda intr-un termen de maxim de 30 de zile.

Gruia Stoica vrea si transportatorul feroviar de marfa din Grecia

Grupul de companii Grampet-GFR, controlat de omul de afaceri Gruia Stoica, va participa la privatizarea Train OSE, operatorul de transport feroviar de marfa din Grecia.

Turcia isi retrage o parte din trupele de mentinere a pacii din Liban

Turcia isi va retrage o parte a trupelor din cadrul Misiunii ONU de mentinerea pacii in Liban FINUL), au anuntat sambata surse din Turcia si de la ONU, care exclud o legatura intre aceasta decizie si rap.

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )