Libnet.ro
UNICEF

21:00

ONU a primit unda verde sa investigheze presupusul atac cu arme chimice din Siria

Antena3 Antena3,
ONU a primit unda verde sa investigheze presupusul atac cu arme chimice din Siria

Regimul Bashar Al-Assad a autorizat o ancheta a unei echipe a Natiunilor Unite in zona de la periferia Damascului unde exista suspiciuni ca a avut loc un atac cu arme chimice, relateaza AFP, conform. continuă pe Antena3

ONU a primit aprobarea sa investigheze presupusul atac cu arme chimice din Siria

Regimul Bashar Al-Assad a autorizat o ancheta a unei echipe a Organizatiei Natiunilor Unite ONU) in zona Damascului, unde exista suspiciuni potrivit carora ar fi avut loc un atac cu arme chimice, informeaza AFP.

John Kerry a discutat cu ministrul sirian de Externe despre presupusul atac cu arme chimice

Secretarul de Stat american, John Kerry, a avut o discutie telefonica astazi, in mod exceptional, cu ministrul sirian de Externe, Walid al-Moualem, despre presupusul atac cu arme chimice din 21 august, anunta Departamentul de Stat american, citat de AFP.

Premierul francez denunta presupusul atac chimic din Siria drept o crima impotriva ...

Premierul Jean-Marc Ayrault a declarat duminica, pentru postul France 2, in legatura cu presupusul atac chimic din Siria, ca membrii comunitatii internationale nu pot sa permita aceasta crima impotriva umanitatii, transmite Mediafax. Avem o solicitare, si anume comisia ONU sa poata sa isi desfasoare ancheta in intregime, liber si rapid pentru ca sa fie stabilit adevarul, a declarat seful Guvernului francez, amintind ca presedintele Francois Hollande a discutat cu presedintele .

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )