Libnet.ro
UNICEF

21:00

ONU a primit aprobarea sa investigheze presupusul atac cu arme chimice din Siria

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ONU a primit aprobarea sa investigheze presupusul atac cu arme chimice din Siria

Regimul Bashar Al-Assad a autorizat o ancheta a unei echipe a Organizatiei Natiunilor Unite ONU) in zona Damascului, unde exista suspiciuni potrivit carora ar fi avut loc un atac cu arme chimice, informeaza AFP. continuă pe Ziarul Bursa

ONU a primit unda verde sa investigheze presupusul atac cu arme chimice din Siria

Regimul Bashar Al-Assad a autorizat o ancheta a unei echipe a Natiunilor Unite in zona de la periferia Damascului unde exista suspiciuni ca a avut loc un atac cu arme chimice, relateaza AFP, conform.

John Kerry a discutat cu ministrul sirian de Externe despre presupusul atac cu arme chimice

Secretarul de Stat american, John Kerry, a avut o discutie telefonica astazi, in mod exceptional, cu ministrul sirian de Externe, Walid al-Moualem, despre presupusul atac cu arme chimice din 21 august, anunta Departamentul de Stat american, citat de AFP.

Regimul sirian a autorizat ancheta ONU in cazul presupusului atac cu arme chimice

Autoritatile guvernamentale din Siria au autorizat o ancheta a unei echipe a Natiunilor Unite in zona suburbiilor Damascului, unde exista suspiciuni ca a avut loc un atac cu arme chimice, in noapte de 21 august, relateaza AFP.

ONU va initia o ancheta in cazul presupusului atac cu arme chimice din Siria.

Echipa de experti a ONU va incepe luni ancheta in cazul presupusului atac cu arme chimice de la Damasc, transmite Mediafax. Regimul Bashar Al-Assad a autorizat o ancheta a unei echipe a Natiunilor Unite in zona de la periferia Damascului unde exista suspiciuni ca a avut loc un atac cu arme chimice. Astazi, la Damasc, a fost incheiat un acord intre Guvernul sirian si Natiunile Unite, in timpul vizitei Inaltului reprezentant ONU pentru Dezarmare, Angela Kane; acordul va permite echipei de .

ONU s-a deplasat la Damasc pentru a cere anchetarea presupusului atac cu arme chimice

Un reprezentant al Organizatiei Natiunilor Unite ONU) s-a deplasat la Damasc pentru a obtine autorizatia regimului Bashar Al-Assad de anchetare a presupusului atac cu arme chimice, informeaza AFP.

Oficial ONU cere anchetarea presupusului atac cu arme chimice

Un reprezentant al Natiunilor Unite s-a deplasat la Damasc pentru a obtine autorizatia regimului Bashar Al-Assad de anchetare a presupusului atac cu arme chimice, informeaza AFP.

ONU s-a deplasat la Damasc pentru a cere ANCHETAREA unui presupus atac cu arme chimice

Un reprezentant al Natiunilor Unite s-a deplasat sambata la Damasc pentru a obtine autorizatia regimului Bashar Al-Assad de anchetare a presupusului atac cu arme chimice, informeaza AFP, conform.

SUA cauta dovezi pentru a stabili exact daca in Siria a avut loc un atac cu arme chimice

Statele Unite nu pot stabili cu certitudine, deocamdata, daca in Siria a avut loc un atac cu arme chimice miercuri, anunta Departamentul de Stat american, citat de AFP. in acest moment, nu putem.

Franta insista: in Siria a avut loc un atac cu arme chimice!

Presedintele Frantei, Francois Hollande, afirma ca toate dovezile arata ca atacul din 21 august, din apropiere de Damasc, a fost comis cu arme chimice, responsabilitatea apartinand regimului sirian, relateaza.

Regimul Bashar Al-Assad a autorizat o ancheta ONU in cazul atacului cu arme chimice

Regimul Bashar Al-Assad a autorizat o ancheta a unei echipe a Organizatiei Natiunilor Unite in zona de la periferia Damascului unde exista suspiciuni ca a avut loc un atac cu arme chimice. Astazi, la Damasc, a.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )