Libnet.ro
UNICEF

23:30

Regimul Bashar Al-Assad a autorizat o ancheta ONU in cazul atacului cu arme chimice

B1 B1,
Regimul Bashar Al-Assad a autorizat o ancheta ONU in cazul atacului cu arme chimice

Regimul Bashar Al-Assad a autorizat o ancheta a unei echipe a Organizatiei Natiunilor Unite in zona de la periferia Damascului unde exista suspiciuni ca a avut loc un atac cu arme chimice. Astazi, la Damasc, a. continuă pe B1

Regimul sirian a autorizat ancheta ONU in cazul presupusului atac cu arme chimice

Autoritatile guvernamentale din Siria au autorizat o ancheta a unei echipe a Natiunilor Unite in zona suburbiilor Damascului, unde exista suspiciuni ca a avut loc un atac cu arme chimice, in noapte de 21 august, relateaza AFP.

ONU va initia o ancheta in cazul presupusului atac cu arme chimice din Siria.

Echipa de experti a ONU va incepe luni ancheta in cazul presupusului atac cu arme chimice de la Damasc, transmite Mediafax. Regimul Bashar Al-Assad a autorizat o ancheta a unei echipe a Natiunilor Unite in zona de la periferia Damascului unde exista suspiciuni ca a avut loc un atac cu arme chimice. Astazi, la Damasc, a fost incheiat un acord intre Guvernul sirian si Natiunile Unite, in timpul vizitei Inaltului reprezentant ONU pentru Dezarmare, Angela Kane; acordul va permite echipei de .

ONU a primit aprobarea sa investigheze presupusul atac cu arme chimice din Siria

Regimul Bashar Al-Assad a autorizat o ancheta a unei echipe a Organizatiei Natiunilor Unite ONU) in zona Damascului, unde exista suspiciuni potrivit carora ar fi avut loc un atac cu arme chimice, informeaza AFP.

ONU a primit unda verde sa investigheze presupusul atac cu arme chimice din Siria

Regimul Bashar Al-Assad a autorizat o ancheta a unei echipe a Natiunilor Unite in zona de la periferia Damascului unde exista suspiciuni ca a avut loc un atac cu arme chimice, relateaza AFP, conform.

Arme chimice: Regimul sirian autorizeaza o ancheta ONU in apropiere de Damasc

Regimul Bashar Al-Assad si-a dat acordul, duminica, pentru ca inspectorii ONU sa poata desfasura imediat o ancheta asupra acuzatiilor de utilizare a armelor chimice in apropiere de Damasc, anunta un comunicat al ministerului sirian al afacerilor externe, citat de AFP.

Arme chimice: Regimul sirian autorizeaza o ancheta ONU; investigatia va incepe luni

Regimul Bashar Al-Assad si-a dat acordul, duminica, pentru ca inspectorii ONU sa poata desfasura imediat o ancheta asupra acuzatiilor de utilizare a armelor chimice in apropiere de Damasc, anunta un comunicat al ministerului sirian al afacerilor externe, citat de AFP. UPDATE: Expertii ONU isi vor incepe luni investigatia la fata locului, a anuntat duminica Organizatia Natiunilor Unite.

Regimul sirian a utilizat aproape sigur arme chimice, afirma un oficial american.

Statele Unite considera ca accesul pe care regimul de la Damasc il promite anchetatorilor ONU nu este credibil, apreciind ca este aproape sigur ca armata siriana a utilizat arme chimice la Damasc, transmite Mediafax. Accesul ONU propus de Damasc nu este credibil, a declarat un oficial american citat de AFP. Regimul Bashar Al-Assad a autorizat o ancheta a unei echipe a Natiunilor Unite in zona de la periferia Damascului unde exista suspiciuni ca a avut loc un atac cu arme chimice. Astazi, .

Remaniere de guvern in Siria. Presedintele Bashar al-Assad a numit sase ministri noi

Remaniere de Guvern in Siria, joi seara. Presedintele Bashar al-Assad a realizat o remaniere ministeriala, numind sase ministri noi, in special in domeniul economic, a anuntat agentia oficiala Sana,.

Subiectele weekend-ului in lume: Siria autorizeaza ancheta ONU in privinta atacului cu arme chimice/ SUA si Marea Britanie sunt aproape de pregatirea unei interventii in Siria/ Procesul fostului lider chinez Bo Xilai a inceput

Atacurile cu arme chimice din Siria au reprezentant principalul subiect in presa internationala de la acest sfarsit de saptamana. Secretarul american al Apararii a declarat ca Pentagonul Pentagonul este pregatit sa puna in aplicare o interventie militara in Siria, daca presedintele Barack Obama va ordona acest lucru. Intre timp, regimul sirian, care a negat vehement aceste acuzatii, a permis ONU desfasurarea unei anchete a expertilor sai, care a va incepe luni. Vezi in text principalele subiecte in presa internationala.

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2324 seconds )