Libnet.ro
UNICEF

21:00

ONU va initia o ancheta in cazul presupusului atac cu arme chimice din Siria.

România Liberă România Liberă,
ONU va initia o ancheta in cazul presupusului atac cu arme chimice din Siria.

Echipa de experti a ONU va incepe luni ancheta in cazul presupusului atac cu arme chimice de la Damasc, transmite Mediafax. Regimul Bashar Al-Assad a autorizat o ancheta a unei echipe a Natiunilor Unite in zona de la periferia Damascului unde exista suspiciuni ca a avut loc un atac cu arme chimice. Astazi, la Damasc, a fost incheiat un acord intre Guvernul sirian si Natiunile Unite, in timpul vizitei Inaltului reprezentant ONU pentru Dezarmare, Angela Kane; acordul va permite echipei de . continuă pe România Liberă

Regimul sirian a autorizat ancheta ONU in cazul presupusului atac cu arme chimice

Autoritatile guvernamentale din Siria au autorizat o ancheta a unei echipe a Natiunilor Unite in zona suburbiilor Damascului, unde exista suspiciuni ca a avut loc un atac cu arme chimice, in noapte de 21 august, relateaza AFP.

Regimul Bashar Al-Assad a autorizat o ancheta ONU in cazul atacului cu arme chimice

Regimul Bashar Al-Assad a autorizat o ancheta a unei echipe a Organizatiei Natiunilor Unite in zona de la periferia Damascului unde exista suspiciuni ca a avut loc un atac cu arme chimice. Astazi, la Damasc, a.

John Kerry a discutat cu ministrul sirian de Externe despre presupusul atac cu arme chimice

Secretarul de Stat american, John Kerry, a avut o discutie telefonica astazi, in mod exceptional, cu ministrul sirian de Externe, Walid al-Moualem, despre presupusul atac cu arme chimice din 21 august, anunta Departamentul de Stat american, citat de AFP.

ONU s-a deplasat la Damasc pentru a cere anchetarea presupusului atac cu arme chimice

Un reprezentant al Organizatiei Natiunilor Unite ONU) s-a deplasat la Damasc pentru a obtine autorizatia regimului Bashar Al-Assad de anchetare a presupusului atac cu arme chimice, informeaza AFP.

Oficial ONU cere anchetarea presupusului atac cu arme chimice

Un reprezentant al Natiunilor Unite s-a deplasat la Damasc pentru a obtine autorizatia regimului Bashar Al-Assad de anchetare a presupusului atac cu arme chimice, informeaza AFP.

ONU a primit aprobarea sa investigheze presupusul atac cu arme chimice din Siria

Regimul Bashar Al-Assad a autorizat o ancheta a unei echipe a Organizatiei Natiunilor Unite ONU) in zona Damascului, unde exista suspiciuni potrivit carora ar fi avut loc un atac cu arme chimice, informeaza AFP.

SIRIA. ONU vrea sa faca lumina in cazul atacului cu arme chimice.

Membrii Consiliului de Securitate vor sa faca lumina in privinta acuzatiilor referitoare la folosirea armelor chimice in apropiere de Damasc si saluta hotararea ONU de a ancheta, a declarat miercuri presedintia sa, potrivit Mediafax. Trebuie sa se faca lumina asupra a ceea ce s-a intamplat si situatia sa fie supravegheata indeaproape, a subliniat ambasadoarea argentiniana Maria Cristina Perceval la incheierea consultarilor in cadrul Consiliului. Membrii Consiliului saluta hotararea .

Siria: Numarul copiilor care au fugit din tara a ajuns la 1 milion - ONU/ Rusia si SUA vor o ancheta obiectiva in privinta atacului cu arme chimice

Numarul copiilor nevoiti sa fuga din Siria a ajuns vineri la un milion, reprezentand jumatate din numarul total al refugiatilor, a anuntat ONU, potrivit Reuters. Alti doua milioane de minori sirieni sunt deseori atacati sau recrutati ca luptatori, potrivit agentiei pentru refugiati a ONU, UNHCR, si UNICEF.

UPDATE Siria: Numarul copiilor care au fugit din tara a ajuns la 1 milion - ONU/ Rusia si SUA vor o ancheta obiectiva in privinta atacului cu arme chimice

Numarul copiilor nevoiti sa fuga din Siria a ajuns vineri la un milion, reprezentand jumatate din numarul total al refugiatilor, a anuntat ONU, potrivit Reuters. Alti doua milioane de minori sirieni sunt deseori atacati sau recrutati ca luptatori, potrivit agentiei pentru refugiati a ONU, UNHCR, si UNICEF.

ONU s-a deplasat la Damasc pentru a cere ANCHETAREA unui presupus atac cu arme chimice

Un reprezentant al Natiunilor Unite s-a deplasat sambata la Damasc pentru a obtine autorizatia regimului Bashar Al-Assad de anchetare a presupusului atac cu arme chimice, informeaza AFP, conform.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )